Zahvala!

Car

POSTman
4. avg 2007
8.584
1.925
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Rad bi se zahvalil letečemu policaju, ki mi je danes dopoldne med raznašanjem pošte na mopedu zakasiral 120€ oz. polovička 60€ zaradi nenošenja čelade!!!
Vem, da je zakon tak, vem, da je čelado potrebno nositi, ampak, s človeškega vidika, je nošenje čelade med opravljanjem dela, ko hitrost ne presega 20-30km/h in je zunaj skoraj 30 stopinj, nečloveško!!! HVALA!!!

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.207
4.181
113
Za 20-30km si priskrbi prevozno sredstvo ki ne rabi čelade. A ni pri mopedih ki gredo do 25km/h neobvezna? ČE je službeni moped zateži naj ti kupijo enega električnega, pospešuje bolje pa še eko poštar boš in predvsem neslišen (dobro za stare pse ki ne slišijo)!
zmaga.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.784
932
113
tu in tam
potem danes nisi zaslužil za burek?a jebni ga, jaz tudi moram dati neudobne zaščitne čevlje gor, če grem v proizvodnjo kaj pogledat

eh, glavno, da si se lahko stoje potem polulal, ko te je kaps spustu
tongue-1.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.584
1.925
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Haha, ja, sem se poscal ornk!
@Utiševalec: Ni to tako enostavno, vse je preračunano, za bicikl toliko km, za flexija toliko, za moped spet več... Ampak pustimo to, važno je, koliko se pokasira...

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Sicer je v večini res važno, da se pokasira, ampak, da te spet kot zadnjič kdo podre, pa čeprav pri 20km/h pa ti slučajno z glavo.. je vseno bolj varno čeprav pri tej vročini, da jo nosiš?

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
verjami meni, zgodila se ti je krivica! Ampak polcaj ma pa zgodbo za domov, ejga sm dons enga poštarja tok zejbal u mozak...
evil.gif

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Maš prav!
zmaga.gif

VEM da imam prav
hysterical-1.gif

Bom povedal štorijo ki se je zgodila mal več kot teden nazaj v mojem kraju...

Sta se dva mladoletna pobca fijakala z vsak svojim motorjem gor in dol...pač malo fijakanja da ni dolgčas...čist normalno...brez čelade

Pridejo iznenada polcaji in ju ustavijo in se tam prav iživljajo nad njima...naj bi bili (PAZI TO) ljubljanski polcaji....in potem šok za pobca:::

Odpeljali bomo mopede in vaši starši morajo priti ka kraj dogodka
13.gif

In polcaji mone kot mone res pokličejo avtovleko (AMZS)...trajalo skorajda eno uro da je avtovleka prišla IZ LJUBLJANE v litijo in še 20 km do kraja dogodka....naložijo mopede in jih odpelje v LJUBLJANO
stupid-1.gif

Po takih dogodkih me sploh ne bo čudilo več da ne bo kakšen polcaj mrtev obležal tam na cesti zaradi takih skrajno debilnih primerov...jebo mast, ta država je čist na psu... samo denar daj - denar daj- denar daj-

Drgač pa poštar--moje sožalje...pir spij pa pozaabi na idiotske polcaje v idiotski državi
nahrung002.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
točn tko, tak pubec vem da se ne bo nkol več fjaku brez čelade itd, ker ve da ga bo fotr nalomu k presto...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.471
7.617
113
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Maš prav!
zmaga.gif

VEM da imam prav
hysterical-1.gif

Bom povedal štorijo ki se je zgodila mal več kot teden nazaj v mojem kraju...

Sta se dva mladoletna pobca fijakala z vsak svojim motorjem gor in dol...pač malo fijakanja da ni dolgčas...čist normalno...brez čelade

Pridejo iznenada polcaji in ju ustavijo in se tam prav iživljajo nad njima...naj bi bili (PAZI TO) ljubljanski polcaji....in potem šok za pobca:::

Odpeljali bomo mopede in vaši starši morajo priti ka kraj dogodka
13.gif

In polcaji mone kot mone res pokličejo avtovleko (AMZS)...trajalo skorajda eno uro da je avtovleka prišla IZ LJUBLJANE v litijo in še 20 km do kraja dogodka....naložijo mopede in jih odpelje v LJUBLJANO
stupid-1.gif

Po takih dogodkih me sploh ne bo čudilo več da ne bo kakšen polcaj mrtev obležal tam na cesti zaradi takih skrajno debilnih primerov...jebo mast, ta država je čist na psu... samo denar daj - denar daj- denar daj-

Drgač pa poštar--moje sožalje...pir spij pa pozaabi na idiotske polcaje v idiotski državi
nahrung002.gif
Ce ze pises: prisla je avtovleka kopitar oz njen pogodbenik.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.363
7.097
113
pri taščici
Ocitno jim drugih ne uspe vec ustavit kot postarjev. Naj pridejo malo na fuzine.
Mogoce so zaceli upostevat ainticev predlog o nelovljenju

Nazadnje urejeno:

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.502
5.098
113
Pejta mal na "Sočo# pogledat, boš še rad čealdo gor nataknu.... aja sej teb se to že ne bo zgodilo...

kolk je nehumano bit v delovni obleki in odsevnem telovniku in pri 35°C asvaltirati cesto, pa tud morjo...

Prov luštn šiht maš tko da...