Zahvala poštenemu najditelju

Torque

Pripravnik
22. jul 2007
837
15
18
Rad bi se zahvalil poštenemu najditelju moje denarnice, ki jo je po možnosti vrgel v kakšno kanto za smeti ali pa v grmovje.

Res hvala, še so prijazni ljudje na svetu.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
on se ti pa zahvaljuje za denar
tongue-1.gif

Torque

Pripravnik
22. jul 2007
837
15
18
V fitnesu Prošport v Kranju, še člansko sem pospravil notri. Potem pa tema, se ne spomnem več. Je bilo pa to v sredo zvečer, denarnice nisem rabil od takrat. Lahko bi jo vrgel mimo žepa, ko sem jo želel pospraviti. Notri pa seveda vsi dokumenti plus denar
jezen.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
bolš 3x preveč prevert, kot pa 1x premalo. pa si poklicu v fitnes če so kej našli?

pa še to glede teh fitnesov in omaric. če že puščate v njih, mejte vsaj v torbi vse, tko ti ne more nč vn past in vse daješ v denarnico v torbi. to sm jz počel in še nikol nism tm nč zgubu. no pa + to da vse 10x preverm

Nazadnje urejeno:

Torque

Pripravnik
22. jul 2007
837
15
18
Celo hišo sem obrnil na glavo, bil v fitnesu, nič ne vejo o nobeni denarnici. Nekdo jo je našel na parkingu, vzel denar, denarnico pa verjetno na čim bolj krut način skril, uničil, karkoli, samo da lastnik ne dobi nazaj dokumentov. Takle mamo, kultura na višku.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.775
170
63
Citat:
Uporabnik Torque pravi:
Je bilo pa to v sredo zvečer, denarnice nisem rabil od takrat. ...

vidiš, če bi večkrat častil, se ti to n bi moglo zgodit.
17758-icon_confused.gif

lp

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Zadnjic sem sla v fitness Tivoli, na bazen (sama!!) in lepo dobim kljucek za vratca pa vse... Potem pa odklenem in najdem denarnico, otrosko Pucca... Nesem na recepcijo, in komaj sm jih prepricala, da so jo vzel !!! So rekl, da itak ne bo nobenga ponjo, halo?? (Notr je bla ena slika ki ni povedala nicesar in pa nekaj kovancev, pa se neke nalepke otroske pac)
Pomoje bi blo boljs, da bi sama nardila eno akcijo pa poskusla najt tega otroka, ki je ocitno pozabil denarnico notr...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
in kako bi storila? pogledala slikce in poskušala ugotoviti kateri otrok je na sliki? Sicer bi pa lahko oni v recepciji pogledali v pc, kdo je imel to omarico pred tabo, pa bila zadeva rešena!

Jest vem, da če bi našel denarnico, bi jo vrnil! Če ne zarad drugega, zarad dokumentov, in ostalih zame recimo nepomembnih stvari, lastniku pa lahko veliko pomenijo! Zdej če bi bilo dost dnara notr, bi mogoče razmislil o tem, da bi ga vzel, če bi bilo pa kakšnih 20-30€, bi pa pustil... Pa na pošto nekje v lj v kaslc vržeš pa je...

Bobek007

Drehher
22. jul 2007
303
0
16
Kateri, pa nebi blo
evil.gif

Edit: Drugače sm pa js že tud zgubil denarnico, z svemi dokumenti in denarjem(200evrov). Dobil vse nazaj.
Me je šefica is gostlne klicala ob 11 zvečer. Takrat še vedel nisem, da sem jo zgubil.

Nazadnje urejeno:

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Najbrž si bila res sama, kolikor vem, je trenutno bazen v Tivoliju zaprt.

Torque

Pripravnik
22. jul 2007
837
15
18
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Če ti jaz povem, jaz bi vsakemu vrnila denarnico, še vsakemu sem.

Hvala enako, mi na misel ne pride, da vzamem samo en euro. Ma jebeš
uf-1.gif