Zagraditev otroškega igrišča

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Kaj pa vem kam bi postavil tole temo. Če sem falil, prosim da jo prestavite. Hvala!

Ogradili bi otroško igrišče ob bloku, ki je bilo zgrajeno skupaj z bloki.
To bi sicer naredili predvsem zaradi nočnih obiskovalcev (pijančki) in zaradi psov in mačk, ki veselo hodijo na WC v pesek.

Lahko to sploh naredimo? Sem malo opazoval in ponavadi takšna igrišča z otroškimi igrali niso ograjena so pa špotna igrišča ograjena. Je pa res, da imajo potem odklenjena vrata.

Obstaja kakšen zakon kako je s temi igrišči. Saj ni problem v otrocih, ki pridejo iz okolice se igrati. problem so nočni obiskovalci, njihov nočni hrup in ostanki za njimi.

Moja je pisala pred pol leta na MOL, navedla razloge (bližina ceste, zbiranje otrok z bližnje šole, ipd) + zaprosila še za kakšno igralo.

Pred 1 mesecom so prišli in postavili ograjo. Zdej čakamo samo še na kakšno igralo
smile-1.gif

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Pa je igrišče od občine?
Naše v osnovi ni od občine ampak od blokov. No vsaj postavljen je bil skupaj z bloki.
Naš upravitelj je bolj en jeb... veter, ki ga je treba odstraniti. Ampak pri nas vse tako počasi poteka.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
počasi povsod poteka.

naredite sami, pa nobenemu nič rečt, pa bo. Pa tablice gor - Prepovedano zadrževanje na igrišču v nočnem času - in - Prepovedano za domače živali. Al pa če sami zaklepate in odklepate po potrebi...

sej uporabnih zadev ponavadi ne podirajo. potem se pa ubadajte z pridobitvijo vseh papirjev.