Zadrževanje tuje lastnine

Bastard

Fizikalc
21. feb 2008
1.636
0
36
Moja osebna lastnina poslana na "servis" , kjer po 2 mesecih nočejo dvigovat telefona, ne odgovarjajo na maile. Glede, da je to odtujitev tuje lastnine me zanima kaj je za postoriti, Obstaja naslov ter nakaznica kamor je bilo poslano, imam SMS sporočila ki sem jih posredoval, imam maile na katere je bilo začuda prvi mesec celo odgovorjeno. Kakšen je postopek prijava na policijo? Razne gorile itd odpadejo

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
A slučajno si poslal na Technomarket? Teh ni več
frown-1.gif

Bastard

Fizikalc
21. feb 2008
1.636
0
36
Je en "privatnik". Takega odnosa do danes še nisem imel. Ne odgovarja na SMS, mail, klic. In to že en mesec. Kaj mi je storiti? Vrednost blaga je okrog 200EU

I

Izbrisan uporabnik #488

Zanimivo, folk kliče policijo zaradi tega ker sosed kosi travo za kosilo, v "resnih" primerih pa ne
smile-1.gif

malo off:
Zadnjič je kolega imel nezgodo, mu je en ruknil avto na parkingu.
Je videl storilca in poklical policijo.

Sta prišla dva modela (mlada pametna), lena da bolj ne moreta biti (dobro da me je kolega poklical) in mu prodajala zgodbe, da tisto ni javni parking.

Verjetno sta imela kataster in zemljiško knjigo kar v glavi
smile-1.gif
seveda je šlo za občinsko zemljišče, parking v javni uporabi, dostopen, vsem, označen itd..

Ni se jima dalo zapisnika delat.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.496
5.091
113
Tržna inšpekcija... še prej mu pa pošlji dopis, priporočeno, in ga obvesti on nadalnih postopkih... prijava na tržno inšpekcijo...

Bastard

Fizikalc
21. feb 2008
1.636
0
36
Poslal sem mu tudi maile na to temo in ni odgovora, jih stiskam pošljem priporočeno s povratnico? Če ni odgovora naprej tržna?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.863
396
83
A osebno ne moreš iti do tja in vzeti zadeve, tip je pač očitno nesposoben to popraviti ali pa na robu bankrota in je zapadel v malodušje.

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
nedavno nazaj je en servis propadel (če gre za računalnik) in so v tujino pošiljali popravljat robo in ko je firma propadla so izdelki pač ostali v tujini... preveri če firma sploh še obstaja.

Bastard

Fizikalc
21. feb 2008
1.636
0
36
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
A osebno ne moreš iti do tja in vzeti zadeve, tip je pač očitno nesposoben to popraviti ali pa na robu bankrota in je zapadel v malodušje.

Če že telefona ne dviguje itd, dvomim , da se bo pokazal na vratih.