Zadnja večerja

kinte

Zelenc'
25. dec 2007
29
0
1
Prijatelju bi za hec podarili sliko zadnje večerje velikosti A3, kjer bi bili obrazi zamenjani z drugimi.Problem je , ker ne vem kakšno resolucijo fotografijo moram iskati.Poskusil sem na googlu vendar so vse slike pomanjšane in ko jih povečaš ni slika več lepa. Zanima me kakšno sliko bi moral najti?

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Najboljše kar original, pa potem najdeš kake fotografije vaše in izrežeš obraze. Samo pazi, da boš nalimal na platno s kakim dobrim sekundnim lepilom, ker ti sicer lahko obrazi dol odpadejo, in bo 'juda' užaljen. lp

kinte

Zelenc'
25. dec 2007
29
0
1
Citat:
Uporabnik sdpa pravi:
Najboljše kar original, pa potem najdeš kake fotografije vaše in izrežeš obraze. Samo pazi, da boš nalimal na platno s kakim dobrim sekundnim lepilom, ker ti sicer lahko obrazi dol odpadejo, in bo 'juda' užaljen. lp
Hvala za nasvet!
shocked-1.gif

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Ok, ker ni še nobenega pametnega odgovora, ti moram dat očitno jst kej pametnega.

Na googlu vtipkaš "last supper da vinci", greš pod slike-images in klikneš 'Orodja za iskanje'. Klikneš na 'Velikost' in izbereš 'Veliko'. Ven ti vrže večinoma samo velike slike, precej dobre kvalitete, ki jih lahko komot natisneš na A3.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Ja potem ti pa ven vrže boga in pol. Prvih 5 je vsaka različna.

Sam sem iskal taisto sliko v veliki resoluciji, pa sem obupal. Mislil sem jo natisnit in uokvirit.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Na kolk veliko lahko to sprintaš?
confused-1.gif

Bi si obesil zraven doktorata ... samo v bosno moram it enkrat
tongue-1.gif

motofrik

Majstr
24. dec 2009
2.966
328
83
tam ko se terc po tori rola
Bom zvečer nalepi enih par linkov, glede te slike in dokumentarec o tem. Ja, tam tudi je Magdalena, ne apostol. In sveti gral tudi ni dejansko kelih, pač pa... kar dolga zgodba. Sem se v to sliko zelo poglobil pred časom in je zelo, zelo zanimiva zgodba o njenem nastanku in pomenu. Internet je poln teh stvari o tej temi. Zanimiva reč.

kinte

Zelenc'
25. dec 2007
29
0
1
Meni to nikakor ne gre. Na sliko , ki jo je prilepil jtfc sem poskušal po navodilih iz te spletne strani ,vendar nimam znanja. Če ima kdo čas in voljo ,da bi mi to naredil proti plačilu bi bil zelo hvaležen.

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
124
Imam čas in imam voljo, vendar ne delam za denar.

Lahko mi pišeš na ZS, da se dogovoriva o detajlih

LP.