Zacasno prebivalisce

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Je potrebna prijava oz. ali se to dela, ne? In ce je treba pokazat kaksno najemno pogodbo?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.824
113
davorinm.wordpress.com
JE potrebna. Kazen cca 1000 EUR če nisi. Vsaj nazadnje mi je tako policist rekel.

Najemna pogodba je dosti. Če ne pa podpisana izjava lastnika stanovanja, da dovoljuje....

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Osebna pa to pa verjetno ostane isto? Kot sem nase. Lahko tudi preko neta oddas vlogo! Sicer pa niti ne vem kako bi kazen fasal razen, da se mi v flatu pojavijo modreci!

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
recimo tako, da si pac udelezen v kakem dogodku in se ugotovi, da ne bivas na naslovu kjer si prijavljen. ko prijavis zacasno bivalisce, od upravne enote dobis potrdilo o tem. To potrdilo naj bi imel stalno pri sebi (poleg dokumenta)

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
recimo tako, da si pac udelezen v kakem dogodku in se ugotovi, da ne bivas na naslovu kjer si prijavljen. ko prijavis zacasno bivalisce, od upravne enote dobis potrdilo o tem. To potrdilo naj bi imel stalno pri sebi (poleg dokumenta)

In kako naj bi to potekalo? Pomoje velika večina ljudi ni začasno prijavljenih. Ponavadi so prijavljeni na naslovu staršev, ki pa svojega otroka ne bojo v drek tlačl. Pač, ga ni doma
smile-1.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Osebna pa to pa verjetno ostane isto? Kot sem nase. Lahko tudi preko neta oddas vlogo! Sicer pa niti ne vem kako bi kazen fasal razen, da se mi v flatu pojavijo modreci!

Res je, osebna je ista, lahko preko neta oddaš vlogo, ampak isti šmorn je če greš na UE. Si v 10 min fertik (če ni prevelike gužve) in dobiš takoj papir.

Kazni pa ne boš fasal, kdo jo je pa že?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.824
113
davorinm.wordpress.com
Če slučajno rabiš policijo in te pride obiskat, da tebi pomaga, ti lahko napiše kazen, ker nisi tam prijavljen.

Mene je sicer samo prijazno opozoril in rekel naj se grem čimprej prijavit, da pa on zdele ne bo kazni napisal.

Si pa predstavljam, da če pride policija zaradi tebe (npr. praznovanje fantovščine, rojstvo sina) in nisi prijavljen, zagotovo dobiš še tole po grbi.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.824
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Tega potrdila nihče ne nosi s sabo.

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

Si pa predstavljam, da če pride policija zaradi tebe (npr. praznovanje fantovščine, rojstvo sina) in nisi prijavljen, zagotovo dobiš še tole po grbi.

hmm..ko sem bil se v najemniškem stanovanju, so prišli zaradi preglasne muzike, ni nihče spraševal, kje sem prijavljen..
confused-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
A ni tako, da moraš prijavit začasno samo takrat, ko si neprekinjeno tam, tako da če si za vikend na stalnem, ne rabiš prijavit?

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Ksz

A ni tako da te noce najemodajalec prijaviti ker je potem problem z odjavo ce to najemnik ne zeli storiti?

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.605
4.550
113
50
Na sončni strani ALP
Jst sem se že naveličal tega podaljševanja. Vendar mi ostali dokumenti veljajo še nekaj let in bom nadaljeval s to prakso...
Edino ne vem kako naj prepričam uradne organe, da mi pošto za podpisat prinesejo na začasen naslov. Vedno hodi na stalnega.
sprasujem se.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
thnx.
amm še poveš kater štuk/soba bilo kaj:)? Imam občutek, da je tam več podjetji kot imajo prostorov:))

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Sektor za upravne notranje zadeve, tobačna 5. Kter štuk je, se pa res ne spomnim
redface-1.gif

Ampak imamš dobro označeno, ko prideš vzameš listek in čakaš na vrsto
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
thnx!

sam vrjetno morem jst potem še lastnika bajte seboj vlečt? hmm, to bo mal težje izvedljivo. Kolk je kazen, če nisi prijavljen
smile-1.gif
?