Za tretjino manj žrtev na cesti

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
To je pri nas nemogoče. Levaki bi skočili pokonci in tulili o ločitvi Cerkve od države - četudi bi kaj takega vplivalo na zmanjšanje žrtev. Rdeča ideologija je še vedno pomembnejša od človeških življenj,

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Glede na to, da blesave ovce poslušajo samo svoje duševne pastirje, bi tak način verjetno bil neizmerno uspešen tudi pri nas. Far ima pač edini prav in je nezmotljiv
evil.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Pa še z mladimi fantki na zadnjih sedežih bi se lahko malo poigrali med postopkom...

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik creep pravi:
Glede na to, da blesave ovce poslušajo samo svoje duševne pastirje, bi tak način verjetno bil neizmerno uspešen tudi pri nas. Far ima pač edini prav in je nezmotljiv
evil.gif
... govorijo tisti, ki cerkve še od blizu niso videli. Potem pa Jankoviæ in Kučan rečeta - gremo na volitve, volite levico - pa lepo, kot ovčke, na volišča.

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
... govorijo tisti, ki cerkve še od blizu niso videli. Potem pa Jankoviæ in Kučan rečeta - gremo na volitve, volite levico - pa lepo, kot ovčke, na volišča.
Zadosti sem jo videl v mladih letihl, da sem hitro spoznal, da znam razmišljat s svojo glavo in ne rabim vrača v kimonu, ki bi mi pral možgane
smile-1.gif

Kaj pa imam jaz s Kučanom in Jankoviæem (da ju moraš omenjat) je pa očitno tebi bolj jasno, kot meni, ki se ne menim zanju.

hysterical-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik creep pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Zadosti sem jo videl v mladih letihl, da sem hitro spoznal, da znam razmišljat s svojo glavo in ne rabim vrača v kimonu, ki bi mi pral možgane
smile-1.gif

Kaj pa imam jaz s Kučanom in Jankoviæem (da ju moraš omenjat) je pa očitno tebi bolj jasno, kot meni, ki se ne menim zanju.

hysterical-1.gif

čusno, da se ni nobeden dregnil v Jankoviæevo in Kučanovo direktno izjavo "volite leve".....nobeden župnik ni bil tako direkten...
sprasujem se.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
čusno, da se ni nobeden dregnil v Jankoviæevo in Kučanovo direktno izjavo "volite leve".....nobeden župnik ni bil tako direkten...
sprasujem se.gif
hehe en župnik je bil zlo direkten, pa so ga tko okregali, da je listek z navodili koga glasovat umaknil z vrat.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
...in to ne z višanjem kazni ampak ... KLIIIIIIIK

Pri nas bi lahko duhovniki razložili starčkom da se ne spodobi in ni zveličavno ko se po nedeljskih mašah pijani cijazijo proti domovom (bohnedej še kam drugam)....