Za tiste v centru Lj...

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
...zame zadnjič, saj je blo fino, ampak to drenanje, reku sm, nasledn let grem še na lj. grad in me zanima, je bil kdo gor, je gneča, je odprt atrij? Tole spodi je obup, prestar sem, saj ne moti me, da je malo prostora, ampak tole umikanje, "jaz moram tja, jaz pa tja"....obup.
frown-1.gif

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.666
9
38
Ljubljana- okolica
Srečnga pa zdravga tut teb
smile-1.gif

Drgač je blo pa men prov fajn.. naši so že ob 9.00 bli na mestu mel svojo mizo+ streho.. blo je zakon
smile-1.gif
Drug let ponovimo...

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
bodite srečni da niste bili v M.S. Župan je imel govor leta... da je recesija... pa da jih je dosti izgubilo službe, pa dosti jih še bo itd... folk pride na žur, bedak pa tako zamori.... res mi je zelo zelo žal da mu v glavo nismo začeli metati tort. Škoda tort

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
...zame zadnjič, saj je blo fino, ampak to drenanje, reku sm, nasledn let grem še na lj. grad in me zanima, je bil kdo gor, je gneča, je odprt atrij? Tole spodi je obup, prestar sem, saj ne moti me, da je malo prostora, ampak tole umikanje, "jaz moram tja, jaz pa tja"....obup.
frown-1.gif

Na gradu je odprt tisti del levo od poti (parkirišče + prostor za parkiriščem), atrij ni odprt prav tako tudi pot okoli gradu ne....uglavnem odptro je od tiste poti ki pride iz centra, čez mostiček,parkirišče in do vhoda na grad. Gužve niti ni bilo, se je dalo normalno stat in pogledat ognjemet.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Glede na to, da je bil Kongresni zaprt, sploh ni bilo toliko gužve, še največ 15 minut levo-desno okoli polnoči, drugače pa čisto znosno.

Glede ognjemeta: naj ga nehajo delat, ker so tele trgovske variante lepše od tistega, kar so metali v grajsko meglo. Bohvedi, koliko evrov so mestne oblasti zmetale v tistih samo 4 minutah pokalic, ki so največ na ravni Obi baterij.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Hvala za info!
cheer.gif
Drugo leto potem na lj. grad.

Keber, maš prav, rekel sem center misleč na prešerca, ostalo je bilo znosno.
zmaga.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Če sem prav zasledil v medijih je Ljubljanski ognjemet koštal 3.000€ kar se mi zdi izredno malo.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.608
3.974
113
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Če sem prav zasledil v medijih je Ljubljanski ognjemet koštal 3.000€ kar se mi zdi izredno malo.
Mogoče je spet šlo za "donacijo mestu". Od kar je Zoki župan je skoraj vse "donirano".

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Jaz sem bil za novo leto v centru letos kar trikrat: prvič, zadnjič in nikoli več
smile-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Jest sm bil tud samo enkrat v lj. Bedno. Takrat smo sli se v bachusa k smo mel rezervacije, in tam kao zural. Bilo je pa cist bz.
Zdej raje hodimo po hribih s collegiumom... Dost boljse!

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Ja, po moje bo cifra glede na videno kar taprava. Marsikatera domača baterija je bila bolj razkošna od tistih par raketic z grada.