Za info cene karte busa treba plačat?!?!

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Zanimiva situacija:

Rad bi zvedel, koliko stane cena avtobusne karte na Avtobusni postaji Ljubljana.

In ne boste verjeli! Za takšno info je potrebno plačati!!!

Spoštovani,
informacij o cenah avtobusnih vozovnic fizičnim osebam ne posredujemo preko elektronske pošte. Za tovrstno informacijo pokličite naš klicni center na tel. št. : 090 93 42 30 (1,05 EUR/min) ali pa se registrirajte (brezplačno) na naši spletni strani www.ap-ljubljana.si, kjer lahko opravite tudi nakup vozovnice.

Pravnim osebam posredujemo informacije o cenah po e - pošti narocanje@ap-ljubljana.si ali po faksu št. : (01)23 44 653. Storitev se zaračuna po veljavnem ceniku Avtobusne postaje d.d., Ljubljana. Hvala in lep pozdrav. Klicni center

13.gif

A to sploh smejo??

matej_

Guru
25. okt 2007
2.153
673
113
"se registrirajte (brezplačno) na naši spletni strani "
to preberi še enkrat.

roseanne

Pripravnik
9. avg 2007
364
0
16
Kot je že eden pred mano napisal - lahko se na strani brezplačno registriraš in potem kao izvedeš nakup karte za željeno relacijo - ampak nakupa ne zaključiš. Cena karte se ti pa izpiše. To jaz prakticiram že več kot eno leto (ker pač rabim ta podatek za potne stroške za službo).
Sicer je pa AP Ljubljana za to potrdilo zaračunavala že v mojih študentskih časih - pa je to že skoraj 10 let nazaj.

Tusi

Fizikalc
3. sep 2007
1.236
3
38
Ja, če se registriraš imaš vse informacije za notranji promet na dlani.

Za tujino pa nič ne pomaga, sem hotel preko mejla izvedeti, kdaj vozi kak bus za Benetke, pa so mi prijazno odgovorili, da toliko informacije ne morejo pretipkati, ampak mi povejo samo na vroči telefon.

So pa za razliko od avtobusne na železniški postaji ravno nasprotje.

LpT

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
ksz ..

ok, npr. moja babi bi rada iz Bukovžlaka v Jurklošter ... A zdaj naj ji rečem, da naj si kupi računalnik, naj gre na tečaj, potem naj si ustvari email in se registrira, da bo zvedela koliko stane ta karta
13.gif

Poleg tega niti ni nujno, da ima danes vsako gospodinjstvo PC .. nekateri si ga ne morejo privođčiti, nekateri pa ga ne želijo ..

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.194
3.562
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Včasih si moral plačati, da si dobil potrdilo o ceni karte za primestni/kombinirani avtobus. In to je stalo takrat kar precej. Mislim da okrog 1,5k SIT. (prevoz na delo)
Tako je, se spomnim da sem pred 5 leti za potrebe štipendije začetek študijskega leta plačal 1500sit za potrdilo o ceni mesečne vozovnice. Navaden list A5, kjer je bila navedena relacija, cena mesečne karte in žig od Certusa.
bonk.gif

Kasneje smo kopirali - ponarejali.
redface-1.gif