Youtube workaround za reklame na Android TV-ju?

22. jul 2007
13.436
1.675
113
124
Ali obstaja kaj takšnega kot recimo uBlock na web browserjih?
Ker mi za enkrat še ni za plačevati naročnimo za občasno gledanje. :zavijazocmi:

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
Ko sem sam iskal...ni. Na koncu sem plačal in ugotovil da takrat postane sploh gledljivo. Posledično sem gledal vedno več. In ker se na tv programu na 852 kanalih predvajajo samo še smeti, gledam zdaj 90% samo yt.
Velik bonus je pa še yt music, ki ga dobiš zraven

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
Obstajajo aplikacije, ampak se google stalno trudi, da to blokira, zato se dogaja, da aplikacija neha delovati in je treba poiskati drugo.
Poglej SmartTubeNext ali NewPipe, ni jih v trgovini, poiščeš .apk in ga sideloadaš na TV.

• Všeč mi je
Reactions: WeWatchingYou

Bucko

Fizikalc
28. avg 2007
1.739
53
48
Ko sem sam iskal...ni. Na koncu sem plačal in ugotovil da takrat postane sploh gledljivo. Posledično sem gledal vedno več. In ker se na tv programu na 852 kanalih predvajajo samo še smeti, gledam zdaj 90% samo yt.
Velik bonus je pa še yt music, ki ga dobiš zraven
Edino family še vedno ni na voljo v SLO... :(

• Žalosti me
Reactions: shootek

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Bil je yt vanced app ampak so ga skenslali. Preveri ce se da se dobit kje, meni se dela ampak naj ne bi vec novih verzij izdajali torej ko enkat yt dovolj spremeni stran oz kaj na sami bazi ali bilokaj bo nehalo delat

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.999
-373
113
yt vanced je normalno dosegljiv. uknili so podporo in razvoj.

WeWatchingYou: A to rabiš za PC ali za telefon? a adblocker ne dela ok? sicer ne gledam ful youtuba, ampak men se zdi, da nimam oglasov...

za gsm, youtube vanced .... snameš dol vanced manager in potem še youtube vanced in MicroG ...

edit - spregledal, da iščete za TV...

Nazadnje urejeno:

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
Kolikor se spomnim Vanced nima TV verzije. To je še malenkost bolj komplicirano gor stiščat, pa ponavadi ne deluje vse tako, kot pričakuješ. Priporočam uporabo aplikacij, ki so prirejene za uporabo na TVjih.

• Všeč mi je
Reactions: msenjur

damirj

Guru
9. maj 2012
5.282
2.402
113
Youtube premium family plan preko Turčije pride 1,5€ na mesec.. ne splača se cajt zapravljat za iskat ovinke.

22. jul 2007
13.436
1.675
113
124
NewPipe je zanimiv, ker imaš spodaj omogočen še chat, minus teh zadev je da moraš za svoje subscription prijavljati account, kar mi pa ne diši.
Edina rešitev je ustvarjanje fake računa za te zadeve, drugače pa ja - stvar deluje brez reklam, ker kar je pa sedaj na originalnem YT z reklamami (ANDROID TV)je pa katastrofa- negledljivo.
Ta cena preko Tučije je zanimiva, ampak da ti bannajo glavni račun zaradi tega ni vredno.

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.836
2.116
113
Indijski YT premium family (189 rupij, ~2.5$) zahteva vnos indijskega naslova (jaz sem dal en hotel), indijske telefonske (najdeš online stran, ki izpisuje prejete smsje) in kreditno kartico (BA mastercard deluje b.p.).
Vse skupaj moraš seveda narediti preko vpn in hkrati spremeniti svojo državo v googlu v Indijo.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.282
2.402
113
V grobem ti je napisal VanZ. Izgleda pa, da za različne države so različni potrebni podatki. Za prek Turičije je dovolj samo VPN in spremenit svojo državo v Googlu na Turčijo, drugih podatkov, niti naslova ali telefonske številke ni bilo potrebno vpisovat. Kolikor vem, lahko državo nato spremeniš nazaj. Od poceni držav za Youtube premium je za omenit še Argentino (cca 1,5$), ampak moj VPN provider ima izgleda Argentino preusmerjeno prek ZDA.

Fusionn

Majstr
5. sep 2007
2.175
483
83
Ker je ravno tema yt in tv, me zanima če je kdo našel kje se spremeni hitrost predvajanja na tv? Na telefonu gre, na tv mi pa manjka ta opcija. Tako potem yt na tv praktično ne gledam.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.282
2.402
113
To je odvisno kateri TV imaš in kateri youtube TV je gor. Če j kak starejši z android TV OS, potem bi še mogoče šlo, kakšen starejši WebOS ali kaj podobnega, verjetno ne. Če imaš npr. xiaomi mibox ali google tv box, potem se to da (za prvega nisem 100% lahko pogledam kasnej).