Youtube screen off

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Pozdravljeni

Zanima me, če je možno, da brez roota telefona naštimaš Youtube, da deluje z ugasnjenim ekranom. Z rootom se da, ker enostavno komplet Youtube odstraniš in namestiš popravljeno verzijo Youtuba od "hekerjev", z rotanim telefonom pa se ne da popolnoma odstranit Youtuba, kar pomeni, da ne moreš instalirati "hekerskega" Youtuba. Si želim pa prav Youtube app, ker drugi programi me ne zanimajo. Imel sem že 2 appa, pa nisem zadovoljen.

Hvala
zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

onlyme

Fizikalc
5. apr 2010
877
63
28
Brez roota ne bo šlo. Sicer Youtube to že omogoča na ameriških tleh, tako da lahko enkrat pričakujemo tudi pri nas.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Zgoraj sem se zmotil v stavku "z rotanim telefonom pa se ne da popolnoma odstranit Youtuba" ---> mislil sem napisati z nerotanim, torej tovarniškim.

Ja, za ameriški trg vem, da je to že v uporabi, me pa zanima, zakaj take razlike med ameriškimi in evropskimi uporabniki? Nič jasno
bonk.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.144
4.124
113
Razlika je v zaslužku, youtube živi od oglasov med videi in ti so vizualni ...

Tudi US nima opcije predvajanja pri zaprtem zaslonu, tisto kar se vidi na netu so nexusi s testno verzijo youtuba (google na nexuse plasira tesne izdaje in včasih ponudi storitve ki so v beta fazi zastonj nexus uporabnikom). Youtube uvaja storitev music key kjer za denar dobiš to kar rabiš, uradno in legalno.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
@bvader: začuda mi ga na telefonu ne najde. WTF?

@KrNeki99: sem probal v Chromu, pa ne deluje.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Ker ga ni na GooglePlay, saj ga je Google odstranil, ker krši njihovo politiko. Na spletu najdi .apk, ga naloži in namesti na telefon
wink-1.gif
nekaj časa nazaj je še bil na Google Play, zdaj ga pa žal ni več.

Nazadnje urejeno:

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Zanimivo, na iPhonu tudi dela Youtube preko Safarija v ozadju. Kaj pa z kakim drugim brskalnikom kot je chrome? Ali je tako, da Android kot tak ne podpira predvajanja videoposnetkov iz aplikacije v ozadju, to pa ne vem.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Sem namestil PVSTAR+ in mi dela. Bom v prihodnjih dneh videl, kako bom zadovoljen. Bom probal preko drugih brskalnikov še Youtube.