Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Nič ni narobe. Tudi meni trenutno noče nalagati... To se je že zgodilo sredi tedna. Zgleda da imajo neke težave na strežniku ali kaj podobnega. Čez nekaj časa je spet vse delovalo tako kot je treba.
Ni treba bit prijavljen, da ti predvaja videoposnetke. . meni sicer prej nekaj časa ni delal, zdaj pa dela... da nimaš kakšne čudne nastavitve v požarnem zidu?
Ko sem šel na dopust mi je YouTube delal. Pred tem sem izklopil ruter in t2 škatlo. Ko sem prišel nazaj mi YouTube ni delal. Na ruter je priklopljen se en računalnik, kjer dela YouTube in prek wifi se telefoni kjer tudi dela YouTube.
sem na enem pc-ju skoraj doktoriral... Problem je bila zanič baterija na matični, ker si bios ni več nič zapomnil, pa zmešana ura. Samo uro sem popravil, pa je delalo. No pa potem baterijo zamenjal.
Citat: Uporabnik Fusion pravi:
imaš pravilno nastavljeno uro na pc-ju?
sem na enem pc-ju skoraj doktoriral... Problem je bila zanič baterija na matični, ker si bios ni več nič zapomnil, pa zmešana ura. Samo uro sem popravil, pa je delalo. No pa potem baterijo zamenjal.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.