youtube mi ne naloži videa

snjaper

Pripravnik
10. avg 2011
116
13
18
Na youtubu mi ne naloži videa v nobenem brskalniku.
ali je mogoče problem v ruterju in ip.
Hvala za odgovore.

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.024
194
63
Citat:
Uporabnik snjaper pravi:
Na youtubu mi ne naloži videa v nobenem brskalniku.
ali je mogoče problem v ruterju in ip.
Hvala za odgovore.

Nič ni narobe. Tudi meni trenutno noče nalagati... To se je že zgodilo sredi tedna. Zgleda da imajo neke težave na strežniku ali kaj podobnega. Čez nekaj časa je spet vse delovalo tako kot je treba.

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.024
194
63
Ni treba bit prijavljen, da ti predvaja videoposnetke. . meni sicer prej nekaj časa ni delal, zdaj pa dela... da nimaš kakšne čudne nastavitve v požarnem zidu?

snjaper

Pripravnik
10. avg 2011
116
13
18
Ko sem šel na dopust mi je YouTube delal. Pred tem sem izklopil ruter in t2 škatlo. Ko sem prišel nazaj mi YouTube ni delal. Na ruter je priklopljen se en računalnik, kjer dela YouTube in prek wifi se telefoni kjer tudi dela YouTube.

snjaper

Pripravnik
10. avg 2011
116
13
18
Sem še enkrat vse cookije in ostale stvari zbrisal v nastavitvah brskalnika in sedaj mi dela. Hvala za pomoč lp.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
imaš pravilno nastavljeno uro na pc-ju?

sem na enem pc-ju skoraj doktoriral... Problem je bila zanič baterija na matični, ker si bios ni več nič zapomnil, pa zmešana ura. Samo uro sem popravil, pa je delalo. No pa potem baterijo zamenjal.

snjaper

Pripravnik
10. avg 2011
116
13
18
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
imaš pravilno nastavljeno uro na pc-ju?

sem na enem pc-ju skoraj doktoriral... Problem je bila zanič baterija na matični, ker si bios ni več nič zapomnil, pa zmešana ura. Samo uro sem popravil, pa je delalo. No pa potem baterijo zamenjal.

a veš da sem imel res datum tri dni nazaj nastavljen..hvala