Youtube in telefon...

jolene

Zelenc'
16. nov 2010
28
0
1
Živjo!
Imam BB bold 9700 in mi je zadnjič 1 frend naredil, da lahko gledam vide.e na Youtube, ker prej mi ni šlo (je nekaj pisal error itd). In sem zadnjič mal poslušala pesmi, preverim stanje in je bilo 17€ brez naročnine!!!
Imam pa orto beri.

A je res tolk drago to? Ker frend iz UK je non stop na Youtubu in sem rahlo presenečena...

LP

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Verjetno ima frend iz UK kaksen paket z vkljucenimi podatki... Mogoce celo flatrate (unlmited data).... V Orto Beri pa kolikor se spomnim, ni prav veliko vkljucenih podatkov in se vse placuje posebej... Ce me spomin ne vara je samo 100 MB...

erikson

Guru
25. avg 2007
22.665
6.424
113
Citat:
Uporabnik jolene pravi:
Imam BB bold 9700 in mi je zadnjič 1 frend naredil, da lahko gledam vide.e na Youtube, ker prej mi ni šlo (je nekaj pisal error itd). In sem zadnjič mal poslušala pesmi, preverim stanje in je bilo 17€ brez naročnine!!!
Imam pa orto beri.
A je res tolk drago to? Ker frend iz UK je non stop na Youtubu in sem rahlo presenečena...
ORTO BERI vsebuje samo 100 MB prenosa podatkov, ostalo se doplača. Minuta YouTube videa je približno 20 MB, torej 5 minut videov mesečno je v ceni naročnine.

Dodatni prenos podatkov sicer lahko kupiš vnaprej za mesečno doplačilo: 101 MB = 8 EUR, 301 MB = 12 EUR, 3001 MB = 18 EUR.

Mimogrede, ko greš v tujino, prenos podatkov obvezno izklopi in naj ti ne pade na pamet gledati YouTube. Zneski gredo lahko v stotine evrov.