Youtube in HD video

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Ali se da kje, v browserju najbrz, obkljukati, da bi meni video, ko kliknem na youtube po default predvajalo v HD formatu? Ker vedno mi predvaja na najnizji mozni locljivosti in potem moram vsak video posebej klikati na HD. Vem, da ni veliko dela ampak danes, ko nas ima vecina optiko bi si zelel tudi to.

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
893
28
28
Mislim da avtomatsko nastavi na najvišjo kakovost, če povečaš video čez celoten zaslon. Vsaj pri meni v Firefoxu in Chrome-u je tako. Je pa res, da kdaj traja tudi pol minute, da prestavi.

chancey

Pripravnik
26. apr 2010
460
3
18
Če imaš tako nastavljeno
cool-1.gif

Drugače nastavitev za avtomatski prikaz posnetkov v HD kvaliteti še nisem ugotovil (seveda govorim o prikazu v oknu, ne full screen).

Nastavitve:

greš v desni kot, kjer imaš svoj profil in klikneš na kvadratek, tam imaš potem Nastavitve za Youtube, na levi izbereš Predvajanje in potem kljukica na prvi možnosti, pod njo imaš tudi možnost prikaza HD kvalitete v celozaslonskem načinu.

Jaz imam tako nastavljeno pa mi sicer še vedno predvaja v neki srednji kvaliteti npr. video ima od 144p do 1080p, meni ga pa samodejno zažene v 480p. Povezava pa nebi smela biti problem, niti računalnik ne
evil.gif