youarenotaphotographer.com

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.409
3.801
113
davorinm.wordpress.com
Poglejte si par fotk in komentarje spodaj.

http://youarenotaphotographer.com

aplauz.gif

Opis strani
Citat:
How many people do you know that bought a nice camera, started a Facebook page and called it a photography business? Having a DSLR does not make you a professional photographer. We're outing these no talents with daily pictures from the worst of the web. We only post pictures that were from a photography "business," and we use that term lightly. Maybe you are one of those photographers. Have a good laugh at yourself. You submit the photos, and we provide the snark.

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.363
81
48
dober page... ene fotke so dobro falirane podkrepljene z dobrim komentarjem, ki te spravi v smeh, precej pa jih je zeh zeh...

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ravno zato sem full dolgo cincal, al meti tako stran, imenovano me_something_fotografi al ne ...

na koncu sem podlegel, ampak ... razmišljam, da bi jo itak ukinil ... mam FB profil, privat profil, in je čisto dovolj, če se mene praša ...
smile-1.gif

so pa ene fotke tukaj res priceless ... sej ne rečem, nisem perfekten fotograf, tudi jaz delam napake - ampak potem tega ne pokažem, oz. poskusim posnetek drugače izkoristiti ...
smile-1.gif

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Danes je pač tako, da vsak drekec, ki ima digitalčka ranga 70 evrov, misli, da je že samo zato, ker ima digitalčka - fotograf.

To mislijo celo tisti, ki fotografije delajo z mobilci. Zaradi mene imajo lahko svoje svetovno prvenstvo v fotografiji, narejeni z mobilci in prvo nagrado miljon dolarjev, ampak zame so bedniki, ki ne naredijo nič, če jim daš v roke fotoaparat z ročnimi nastavitvami, ki nima P ali A programa. So NIČ!

In vse premalo se takim pove v obraz, da nimajo pojma, da bi lahko počasi nehali fotografirati, da je pravi greh, če svoje fotografije uploadajo kam na splet, saj s tem mogoče kradejo prostor drugim, ki pa za razliko od teh prvih imajo vsaj malo talenta za fotografijo.

Skrataka večina = bruh!

Podobno, ali enako pa je z "snemalci"... Vsak šalabajzer, ki ima na mobilcu HD zapis videa, snema in snema, ter uploada in uploada.
Kaj je ritem posnetka, kaj je kreativna montaža, pa tak primerek seveda NE ve... In ne bo nikoli vedel. Ker nima časa, ker mora po službi na pir...
Ker ga pravzaprav niti fotografija, niti video - ne zanimata!

Nazadnje urejeno: