Yarvik 465

Boriss30

Zelenc'
26. apr 2012
1
0
1
Pozdravljeni. Kot začetnik pri tablicah, sem si po dolgem času premišljevanja kupil tablico yarvik 465. Zadeva je na papirju res super in cena 250 eur za tako tablico je res super. In sem si jo kupil.
Potem pa danes šok! Na tablici ne dela android market in razočaranje, ker tablica je drugače res super.
Ali kdo ve ali je možno s kakršnim koli načinom to usposobiti?

Lp

tabletfreek

Zelenc'
30. apr 2012
1
0
1
Na spodnjem naslovu najdete skripto za nadgradnjo google aplikacij vključno z Google Play zaYarvik GoTab Exxa 9,7 Capacitive IPS (TAB465EUK) inYarvik GoTab Zetta 9,7 IPS Slim 8GB (TAB467EUK). S spodnjo skripto pridobite vse funkcionalnosti, ki jih imajo bistveno dražje Google certified tablice, Root ni potreben, in nadgradnja firmwara tudi ne, torej garancija ni ogrožena.

http://www.slatedroid.com/topic/30855-scripts-allwinner-a10-tablets-google-play-script/

Uporabljam Yarvik GoTab Exxa 9,7 Capacitive IPS TAB465EUK cca 14 dni in je totalen zakon za to ceno. Po moje trenutno -bestbuy če nisi pripravljen odštet 360 EUR in ali več:
-2 leti garancije
-Huda baterija 8000mAh cca 6-10 ur igranja
-Odzivnost popolnoma nič ne zaostaja za tablicami za 600 EUR in več (Imam tudi Asus transformer Prime in Samsung Galaxy TAB 7)
-Android 4 je v primerjavi z Android 2.x.x amerika, glede odzivnosti in uporabniško izkušnjo.

Zgornja skripta preizkušeno deluje tudi na ostalih aktualnih Yarvik tablicah TAB224, TAB264, TAB364, TAB424, TAB464