XXXLutz - kje najbližje Šentilju?

raners

Majstr
4. mar 2008
2.841
462
83
Hej vsem.

Zanima me, kje je kakšen večji XXXLutz center najbljižje Šentilju? Vem, da je v Grazu, ampak zanima me, če je v Grazu med večjimi centri v tem delu Avstrije ali je mogoče celo kak večji XXXLutz center bližje naši meji? To me zanima zaradi razstavljene ponudbe, saj imajo manjši centri manj razstavljenih produktov.

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Leibnitz, takoj dol iz avtoceste na levi strani
cool-1.gif

samo če si že na avtocesti se raje zapelji gor.

raners

Majstr
4. mar 2008
2.841
462
83
Pa kaj so vsi XXXLutz centri enako veliki ali so eni večji od drugih (in imajo posledično več razstavljenih artiklov)? Je npr.: ta v Gralli približno enako velik kot v Grazu?

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.401
1.405
113
Jao, pa to kar so odprli v ZG se ne more primerjati s tem v Grazu. Poleg tega pa je od Šentilja do Graza dobrih 30 minut vožnje, do Zagreba pa debela ura.

raners

Majstr
4. mar 2008
2.841
462
83
Če primerjamo Ikeo in XXXLutz, kje imajo po vašem mnenju:
-več robe?
-ceneje?

Ali so še kakšni drugi plusi ali minusi med XXXLutz in Ikea? Osebno se mi namreč Ikea ne dopade najbolj...

Nazadnje urejeno:

Guli

Pripravnik
6. avg 2007
146
3
18
V Gralli je dokaj majhen Lutz...
Veliko večji Lutz je pred Grazom v Liebochu, čisto ob avtocesti za Celovec, nekateri prodajalci govorijo hrvaško...

V Lutzu dobiš bolj moderno pohištvo pa tudi za cene se da pogajati.
Ikea se meni zdi ok za kakšne male stvari, pohištvo mi pa ni všeč.

raners

Majstr
4. mar 2008
2.841
462
83
Katalogi za XXXLutz:
-Aktualna ponudba: http://www.xxxlutz.at/alle-produkte/prospekte/aktuelle-prospekte/
-stalna ponudba: http://www.xxxlutz.at/alle-produkte/prospekte/spezialkataloge/

Sma s punco danes bila v XXXLutz Graz in imajo res ogromno ponudbo... Imaš kaj za videt. Tudi cenovno sma videla kar nekaj pohištva, ki se nama je full dopadlo in je bila cena čisto normalna (pri nekaterih produktih celo zelo poceni)...

Zanima me še nekaj: Je že bil kdo v Zagrebu v XXXLutz? V Zagrebu so namreč pred kratkim odprli nek velik center. Kakšno ponudbo imajo tam? Podobne firme kot v Avstriji? Kaj pa cene? Tudi podobne avstrijskim? Se splača it tudi v Zagreb pogledat (to zanima me tudi zaradi carine)?

Nazadnje urejeno:

raners

Majstr
4. mar 2008
2.841
462
83
Ja no, saj odvisno, kaj gledaš... Moraš pa bit realen sam do sebe in vedet, kaki cenovni razred iščeš... Npr.: imaš sedežno garnituro za npr.: 5000eur in imaš dokaj podobno sedežno garnituro tudi za npr.: 1000eur...

Midva s punco sva vidla kar nekaj produktov, za katere bi pri nas dala več eur za skoraj isto stvar...