xperia z povrnitev podatkov

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.891
101
63
mb+ -20km
Pozdravljeni

Predvčerajšnjim se mi je omenjeni telefon sam resetiral v tovarniške nastavitve
shocked-1.gif
. Ne sprašujte, kako zakaj, ker pojma nimam.

2 dni že po internetu iščem kak program za reševanje podatkov, pa žal neuspešno.
Sem že enih 5 programov naložil na comp, pa noben uspešen.

Na telefonu sem imel ogromno podatkov, zdaj bi jih rad dobil kako nazaj. Backupa žal nisem delal
10.gif
, razen kontaktov.
Te sem dal na eno spominsko kartico, katera zdaj žal ne dela.
13.gif
baksuzpress.

Sploh obstaja kakšno upanje?
Še to, telefon ni rootan.

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.003
-1.289
113
Tole si?
Recuva - Undelete, Unerase, File and Disk Recovery - Free ...
nahrung002.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
moja izkušnja je, da boš moral pozabit na podatke.
sploh, če si telefon potem še kaj uporabljal.

mogoče, če bi kak profi program našel, ki zna globlje iskat... jst ga nisem. sem probal tudi plačljive, ki skenirajo zastonj, pa tudi niso nič našli.

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.719
82
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
Žal tudi ne gre.

Poskusi še s programom Kvisoft Data Recovery in če brezplačna verzija kaj najde, bomo potem reševali podatke s plačljivo verzijo.

Sicer pa, če se tvoj GSM na PCju zmapira pod neko črko (kot naprimer C:), bi ti recuva morala najti podatke, ker pa sklepam, da temu ni tako in se priklopi le kot MTP ali PTP, je zgoraj omenjeni program še najboljša izbira.

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.891
101
63
mb+ -20km
Žal tudi ta ne gre, ne zazna telefona, comp pa ga zazna. Bom se pač moral sprijaznit s tem.

Hvala vseeno vsem za pomoč.

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.719
82
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
Žal tudi ta ne gre, ne zazna telefona, comp pa ga zazna. Bom se pač moral sprijaznit s tem.

Hvala vseeno vsem za pomoč.

Pa si prebral navodila in vse prav nastavil (zagnati program kot admin in na telefonu vklopiti USB debugging, ...!!!)?

Step 1: On your Android smartphone, make sure the USB debugging feature is enabled. To do this on an Android device, go to Settings > About phone > Build number, and then tap a few times until you get a messaging saying, “You are now a developer!” Return to the Settings menu, select Developer Options and turn on USB debugging. You can find directions on how to do this on older Android devices here.

Step 2: After launching the app, connect your smartphone to your computer via USB cable, and select Multimedia/Mobile Device from the main menu.

Poglej tole:
https://recodetech.files.wordp...w=594&h=480

Izberi Multimedia/Mobile Device

Sodelavec ima Xperio 2 in jo program zazna brez problema in prav tako zazna tudi Samsunge in LGje.

Pa preberi še tole http://recode.net/2015/01/22/how-to-recover-deleted-photos-from-your-memory-card-or-smartphone/

sung

Pripravnik
10. dec 2011
323
0
16
meni je uspelo resit 85 % podatkov z diskdiggerjem ... placljivo aplikacijo ki jo namestis na telefon in ti potem ona precekira celoten telefon kot tudi sd kartico ... poskusi s slovenskega pasnika zloadat
wink-1.gif