xperia x10 slovenski meni

dragon250

Zelenc'
5. jan 2011
2
0
1
Zdravo,
zanima me, če se s posodobitvijo na android 2.1 pri xperii x10 dobi tudi slovenski jezik v menijih?

Hvala za odgovor.

Ravny

Pripravnik
23. avg 2007
667
3
18
vkljucena je tudi slovenscina
smile-1.gif

dragon250

Zelenc'
5. jan 2011
2
0
1
Včeraj sem na Simobilu kupil xperio x10, vendar na telefonu ni bilo nobenih nastavitev za internet, to sem potem nastavil, ampak nikakor nisem mogel naložiti novejšega androida 2.1.
Danes sem šel na sonyericsson servis na litostrojsko da bi mi to oni naredili ampak so updatali samo neke druge programe, android pa je še vedno 1.6. Tudi ko telefon povežem s pc companion pravi: you already have the latest software. Na sonyericsson suport piše da ko je nadgradnja na voljo, prejmete obvestilo v telefon, ampak nisem še nič dobil.
Zanima me, če je ta nadgradnja na android 2.1 sploh še možna in kako bi lahko to naredil.

Hvala za odgovore.

mojoman

Pripravnik
19. feb 2008
108
0
16
Jaz sem ženi nadgradil Xperio x10 mini pro na 2.1. Istočasno je bila na voljo tudi nadgradnja za navadno Xperio x10. To je bilo prve dni decembra.

LP

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik mojoman pravi:
Jaz sem ženi nadgradil Xperio x10 mini pro na 2.1. Istočasno je bila na voljo tudi nadgradnja za navadno Xperio x10. To je bilo prve dni decembra.

LP

A lahko na kratko opišeš, kako si zadovoljen s telefonom (xperia mini pro). Koliko kaj drži baterija, odzivnost, kako se kaj tapka po zaslonu?

Jernej

mojoman

Pripravnik
19. feb 2008
108
0
16
To je pametni telefon za žensko torbico
smile-1.gif
Baterija zdrži 2 do 3 dni s tem, da moja boljša polovica telefona ne uporablja tako pogosto, kot jaz (ali povprečen uporabnik pametnega telefona), ob stalni sinhronizaciji google pošte, koledarja in stikov ter ob vklopljenem vremenskim widgetom. Android je prilagojen za delo na majhnem ekranu, tako da je telefon kar prijeten za uporabo, tudi odzivnost je OK. Problem malega ekrana je edino pregledovanje spletnih strani, na takem telefonu pogledaš na splet, če res rabiš informacijo v tistem trenutku, za kaj drugega je pač ekran premajhen. Ekran je kar dobro odziven (kapacitivni), občasno le na skrajnem spodnjem robu opažam, da se na dotik odziva za malenkost slabše. Velik plus aparata je drsna fizična tipkovnica, tako je pisanje mailov in sms sporočil zelo olajšano.

Moja boljša polovica je z njim zelo zadovoljna.

LP

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik mojoman pravi:
To je pametni telefon za žensko torbico
smile-1.gif
Baterija zdrži 2 do 3 dni s tem, da moja boljša polovica telefona ne uporablja tako pogosto, kot jaz (ali povprečen uporabnik pametnega telefona), ob stalni sinhronizaciji google pošte, koledarja in stikov ter ob vklopljenem vremenskim widgetom. Android je prilagojen za delo na majhnem ekranu, tako da je telefon kar prijeten za uporabo, tudi odzivnost je OK. Problem malega ekrana je edino pregledovanje spletnih strani, na takem telefonu pogledaš na splet, če res rabiš informacijo v tistem trenutku, za kaj drugega je pač ekran premajhen. Ekran je kar dobro odziven (kapacitivni), občasno le na skrajnem spodnjem robu opažam, da se na dotik odziva za malenkost slabše. Velik plus aparata je drsna fizična tipkovnica, tako je pisanje mailov in sms sporočil zelo olajšano.

Moja boljša polovica je z njim zelo zadovoljna.

LP

Hvala za odgovor. Sem ga že lastninil
smile-1.gif
.

Jernej