Xperia ray in sinhronizacija kontaktov

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
Zdravo!

Sem novopečeni android user in imam že takoj problem.

V WIN7 imam shranjene kontakte in bi jih rad pretankal v Xperio. A obstaja kakšen simpl program za to? Priloženi PC Companion mi gre na jetra, ker hoče kontakte najprej prenesti na google račun (krnekej) in šele potem naj bi jih sinhroniziral s telefonom. WTF!?!?
Kakšen google in kr nekej. Rad bi samo en programček ala PC Suite, ki ti pretanka kontakte iz WIN7 v telefon, brez vmešavanja interneta in googla.

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
Zaenkrat še nimam mnenja, ker še nimam izkušenj.

Vsi hvalijo android in sem moral probat.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Kontakte importaj v google stike (gmail račun, lahko ustvariš novega), na telefoni vnesi račun pod sinhronizacija in označi naj sinhronizira kontakte. Najbol preprosto.

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
Sem opazil ja. Mi je uspelo sinhronizirat kontakte ampak šele v povezavi z googlom.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.920
662
113
Googlov sync ni neko zlo ampak zelo fajn zadeva.

Kupiš npr nov tel, pa se samo prijaviš z google accoutom in že imaš na njemu vse kontakte, emaile, fotke, taske, itd...
Če želiš uporabljati najnovejše pametne telefone potem je nujna tudi posodobitev mentalitete.
wink-1.gif

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
To je sicer res, po drugi strani pa ne veš, kdo vse ima potem dostop do tega....

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
Jah ne to ampak če malo pomisliš, ves folk ima vse podatke na netu, ne samo telefonske številke, SMSe itd...
Če je treba, lahko pravi ljudje vse te zadeve pregledajo, analizirajo,....

Al pa te fore, ko imamo recimo vse maile in podatke v njih, spravljene na recimo google računu nekje na netu. Če jutri odklopijo net (teoretično), je pol folk izgubljenega, ker ima vse na netu in ne more do njih.
Recimo sam imam tudi tako in ko je zadnjič crknil siol, nisem mogel dostopati do podatkov na mailih cel dan in je bla kar mal kriza v firmi.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.920
662
113
Citat:
Uporabnik _BANDIT_ pravi:
Recimo sam imam tudi tako in ko je zadnjič crknil siol, nisem mogel dostopati do podatkov na mailih cel dan in je bla kar mal kriza v firmi.
No zdaj ko imaš pameten telefon, boš ob naslednjem izpadu siola enostavno vklopil wifi točko na telefonu in se s pcjem priklopil nanjo.
Ali pa boš zadeve uredil kar preko mail clienta v telefonu...

ales85

Guru
9. nov 2007
3.596
1.214
113
Ce se zgodi, da odklopijo internet mislim, da bos imel druge tezave, kot pa nedostop emailov...

lalan

Pripravnik
12. maj 2008
895
0
16
In sicer. Kakšna izkušne izkušnje imate s tem telefonom? Ali je vreden tega denarja (proti gigantom za 400,500,600€) Zanima me tudi kvaliteta fotkiča in videa?

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
Tudi jas sem do sedaj full zadovoljen s tem aparatom.

Majhen, hiter, zanesljiv, dela dobre fotke,....