Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Convert any pdf files to xml for free with usage of ✨ OnlineConvertFree. ⭐ ️Convert your pdf document to xml and other formats online in a few seconds. ✌
hm. a tisti excel potem dejansko naredi eračun, kot se spodobi? da ga lahko pošlješ v tej obliki firmi, ki želi imeti eračun? je potrebno še kako podpisovanje ali je to finalna oblika?
Eracun mora biti pravilno formiran oz. strukturiran po standardu (eSlog >> https://www.epos.si/eslog )... zato razni PDF2XML konverterji ne pridejo v postev
Kot kaze da... ce prejemnik sprejema eSlog verzije 1.6 ...
Moras ga pa se vseeno podpisati, da bo uradno veljaven ... (glej tocko 6.)
Uveljavlja pa se standard eSlog 2.0 in UJP recimo od 1.10. 2020 ne bodo vec sprejemali dokumentov v standardu eSlog 1.6 ... ampak samo se eSlog 2.0 ...
Od 1. 10. 2020 dalje Uprava Republike Slovenije za javna plačila ne bo več sprejemala e-računov v standardu e-SLOG 1.6 in 1.6.1. Navedeno pomeni, da bodo proračunski uporabniki po tem datumu lahko prejemali in izdajali e-račune samo v standardu e-SLOG 2.0.
glede nove verzije sem seznanjen, sem tudi videl obvestilo. zaradi eračuna me je bolj matralo, ker samo zaradi ene stranke plačevati vso to kolobocijo...se mi zdi brez veze. in če lahko s tem excelom naredim uraden račun, sem rešen ker sem prebral, da bi moral še nekaj podpisevati z certifikatom ipd fore...pne vem točno ali to drži ali ne.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.