WTF boxi kao z radrjem na avtocesti ???

bansh28

Fizikalc
24. sep 2009
2.390
2
36
ORGINAL tm
Se peljem prejšnji teden iz LJ proti MB in gledam v škatlo "radar" pri Trojanah....kaj vidim ? PRAZNO !!!
Isto škatla tik pred mejo Bregana prazno !
Pa kej so sploh mašine not v teh škatlah ?
bonk.gif

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
so sam ne zmeri ker nimajo zadost radarjev za vse škatle

Nazadnje urejeno:

bansh28

Fizikalc
24. sep 2009
2.390
2
36
ORGINAL tm
kaj so tako dragi radrji da si jih ne mormo prevoščit v vseh škatlah ?
Kok je kej cena enga drobovja za box ?

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Hehe, zdaj rajši postavljajo tiste "pralne stroje" oz premične boxe...mislim da me je včeraj fotknil na AC v zasedbi kangoo + policaj v odsevnem jopiču + "pralni stroj", postavljen na tleh pred izvozom z postajališča Voklo ll. Na prehitevalnem sem kruzal cca 170 km/h, v bistvu sem lih enega prehiteval. Flešnilo pa ni
confused-1.gif

Me je zavedlo, ker so merili na Torovem, tam sem peljal pridno počasi potem pa po gasu
smile-1.gif

OK čakam poštarja.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Presrane jokice. Po omejitvah al pa mir. Skos jamrat kje je komu flesnl, al pa ni, pa cakat posto....
bonk.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Heh ja, po omejitvah....lahko vozim po omejitvah, če sem sam na cesti. Ko je pa gužva me pa drugi izživcirajo in enostavno zahodim gas in grem mimo. Pa nisem najhitrejši in največji divjak, še zdaleč ne....

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Pa se pejt hadazerja. Mogoče te ne bo BOX fleša poslala
evil.gif

Se ne rabiš igrat hazarderja. Prov super je, za vsako škatlo vem ali je prazna. Tudi polnih škatl se ne bojim, lahko je samo na off.
evil.gif

beltronics_rx65.jpg

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.136
6.953
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
aja,

sem pa dve taki škatli opazil še na relaciji ljubljana - kočevje
okvirni lokaciji prosim!
Zadnbje case sem bolj poredko, zadnjic mislim da sem eno videl med ortnekom in VL- v tistem kriziscu ki poteka v levem ovinku ce gres proti lj.
Kje je se en?

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.406
4.978
113
flešlno, kam u glavo?

že 10 let nimajo več flešev v radarjih, ampak IR reflektorje, tko da te je čist lahko "flešnlo"

Zanzibar

Majstr
16. sep 2007
1.069
128
63
Citat:
Uporabnik testni_voznik pravi:
Pa prvi izvoz za Novo mesto z LJ jo ima tudi po novem. Upam da je prazen...
smile-1.gif

Upam, da res.... Danes šel mimo in sem gledal ko tele v uno kanto za smeti, hkarti pa zaviral na mrtvo
sprasujem se.gif

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
aja,

sem pa dve taki škatli opazil še na relaciji ljubljana - kočevje
okvirni lokaciji prosim!
Zadnbje case sem bolj poredko, zadnjic mislim da sem eno videl med ortnekom in VL- v tistem kriziscu ki poteka v levem ovinku ce gres proti lj.
Kje je se en?

Prvi stoji v Sari cerkvi pred tablo drugi stoji, če greš iz Lj.konca v Kočevje po Vel. Laščah in se začneš vzpenjat na tisti rahli vzpon cca 50 m za svetlečim znakom
frown-1.gif