Wordpress CMS

slosplet

Pripravnik
7. mar 2008
154
0
16
Gre se pa zato, da se na strani poleg dogodkov pojavlja kvadratek z datumom in sicer datum je glede na vnos dogodka in ne kdaj dogodek bo

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
WP ne kaže postov v prihodnosti. Datum je datum objave posta. Obstaja pa en plugin z imanom future posts, ali nekaj takega, ki omogoči, da se kažejo posti tudi z datumom v prihodnosti. Potem pač postu nastaviš datum na datum dogodka.

AljoshaStardust

Zelenc'
14. feb 2008
23
0
1
Če mogoče še kdo pogledat v tole temo. Jaz pa imam problemček pri spreminjaju teme Creativix. Namesto "latest articles" bi rad imel "latest tweets". Sem praktično popolni začetnik, učenje je potekalo z uporabo enega html in enega css fajla. Sicer sem preštudiral dosti navodil za implementacijo twittra v wp temo, sam nekak noben odgovor ni primeren za to, kar jaz potrebujem, al pa enostavno nečesa ne štekam.

Se pravi, če kdo še pogleda, bom zelo vesel kakega odgovora
smile-1.gif

AljoshaStardust

Zelenc'
14. feb 2008
23
0
1
Je tako ja. Problem je le, da v tej temi ne najdem ustreznih divov, čeprav mi v mozzili konzola lepo prikaže njihove id-je.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.920
662
113
Lahko tudi vstaviš v sidebar widget, ki sprejme HTML in samo noter skopiraš kodo od twiterja.

AljoshaStardust

Zelenc'
14. feb 2008
23
0
1
To sem tudi naredil. Sam kako pa naprej, mi pa ni jasno
smile-1.gif
Ampak bolj ko gledam to temo, bolj se mi zdi, da meni ne bo zneslo. Namreč, spodaj ima tri stolpce. Prva dva prikazujeta zadnja dva blogposta, tretji pa je seznam blogpostov. Torej bi moral celotno to zadevo podret in naredit:
prvi stolpec za ročni vnos novic, po potrebi, brez dodatnih povezav (pač prazn stolpec, h1 in h2, pa tekst polje)
drugi stolpec naj bi prikazoval zadnji blogpost
tretji stolpec pa zadnje tweete

No, ne bom več nadlegoval ljudi tule, saj vidim, da je treba to temo razkopat precej dlje, kot je na začetku kazalo
frown-1.gif

Nazadnje urejeno: