WinXP - USB drive not formated

mistique

Guru
16. jun 2009
13.760
1.565
113
Emona / Carnium
Ko v pc vtaknem USB ključek (probal 5 različnih, različnih velikosti,...v drugem kompu delajo ključki normalno), ga OS normalno zazna. Ko poskusim pregledovati vsebino, mi javi, da pogon ni formatiran in vpraša, če želim formatirati. Tudi, ko sem izbral format, mi po končanem formatiranju javi, da je bilo formatiranje neuspešno. Ko priklopim kakšno drugo napravo (usb miško, tipkovnico, zunanji disk,..), pa le te delujejo normalno.
Probal sem z nadgradnjo gonilnikov za plato (chipset), probal sem v safe mode-u, komp sem preskeniral z nekaj preverjenimi orodji za odstranjevanje malware-a, rootkitov itd. Ugasnil sem tudi anitivirus, ga nastavil, da ne skenira usb podatkovnih naprav,...
Ima kdo kakšen predlog?
cry12bpy.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.056
5.661
113
Poberes dol podatke...in izvedes rocni vnos podatkov....pol je trajno formatiran
smile-1.gif

What a deliverance! Belive me..sm zanc to naredu SD kartici
smile-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
13.760
1.565
113
Emona / Carnium
Ok, neki sm nagruntu. Ključke sem na drugem pc-u formatiral v NTFS in sedaj dela. Vprašanje: zakaj na problematični mašini, pri formatiranju ni na voljo NTFS? Zakaj ne prebere pogonov, ki so formatirani v FAT32? Rootkit? Čudna inštalacija?