WinMobile in Skype, Fring, etc.

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Hi,

kot kaže, vedno več razvijalcev opušča razvoj svojih programov za mobilno platformo, konkretno Windows Mobile. Še pred dobrim letom ni bilo problema dobiti Skypa ali Fringa za WinMobile, sedaj to ni več možno. Vse je šlo na Android in iPhone zadeve.

Ker to zame ni rešitev in bi potreboval nek program podoben Fring-u na Win Mobile v6.1 in v6.5 , vas prosim za predloge. Kateri program je zelo dober all-in-one in zajema npr. google chat, skype, messenger itd.?

Hvala pa LP

mistique

Guru
16. jun 2009
14.051
1.849
113
Emona / Carnium
Nobenega od naštetih ne poznam, tako, da PREVIDNO!
evil.gif

- Palringo
- Agile (se mi zdi da ta ni zastonj?)
- Mundu (11$)

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Skype na WM omogoča samo Skype. Ni All-in-one programa, ki bi omogočal skype. Drugače pa Palringo.

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
To kar piše na strani od Skypa sem tudi sam našel
smile-1.gif

No, sicer pa zdaj ko je Microsoft odštel mastne denarce za Skype, pričakujem reinkarnacijo na Win mobile platformo
grin1.gif

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
smile-1.gif

No, sicer pa zdaj ko je Microsoft odštel mastne denarce za Skype, pričakujem reinkarnacijo na Win mobile platformo
grin1.gif

in počasi opuščanje delovanja na eplovih in guglovih platformah... razen v primeru plačljivih klicev
smirk-1.gif

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
...kar je nekako tudi logično pa vendar za Skype kot tak ne najboljše... Ah ja.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
dvomim da so tolko bedasti da bi to naredili, ker to bi skype uničlo in na njegovo mesto bi v trenutku vskočil google talk ali kaj podobnega

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
dvomim da so tolko bedasti da bi to naredili, ker to bi skype uničlo in na njegovo mesto bi v trenutku vskočil google talk ali kaj podobnega

Microsoftova telefonija je bila do zdaj večen poizkus samomora iz zasede, zato ne dvomim v uspeh konkurence.
Zadnji uspešni marketinški trik Win Mobile je bil HTC Sense, kar pa zdaj počnejo z Win Phone 7 je burleska.

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
smile-1.gif

grin1.gif

Prišla bo verzija za WP7, za WM pa dvomim.