windows xp teme/themes

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Enkrat sem imela nek program, kjer sem lahko spreminjala teme, ampak je bil samo free trial ... Kje lahko dobim kakšne zastonj teme ali pa program, kjer bi lahko spreminjala teme za xp?

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Jaz se vedno prisegam na Neowin UXTheme Multi-Patcher v4.0 za windows UXTheme.dll fajl, zato ker ne odzira ram-a in ni potreben dodaten program za instalacijo tem . lp

Se pa lahko pojavi problem, da po ponovnem zagonu pcja, ko se je patch aktiviral, se noben program, mapa itd noce odpret. Zato je vazno, da je tale patch v mapi my documents ali podobni, in da je v meniju start bliznjica do my documents. To pomeni, da je po ponovnem zagonu tale patch tako pripravljen (v pravi mapi) , da kasneje ko se nic ne da odpret , gremo na start , my documents, ki se dalje odprejo , da vidimo patch in samo klik nanj (se enkrat stisnemo apply in restartamo pc) > torej ni potrebno 2krat klikat nanj, ker tako nebi delal. Upam da sem razlozil v cem je problem in kako ga lepo resit. Lahko pa se da pc v safe mode in se se enkrat instalira patch.

Mogoce pa se ne sme ponovno zagnat pc po prvem instalu patcha, ravno zaradi teh problemov, ampak se se enkrat instalira.

To je to, ko ne berem navodil, pol pa resujem probleme, ki nebi rabli bit.
redface-1.gif

Nazadnje urejeno:

akiva

Pripravnik
21. jul 2007
209
0
16
Zanimivo, da imaš takšne iskušnje s tem patchem. Jaz ga tudi uporabljam že vsaj ene dve leti, pa nisem imel nikol takšnih težav. Sem ga istaliral, teme z končnico .msstyle sem dal v mapo C://Windows/Resources in to je to. Teme sem brez težav menjal na Desktop Properties/Appearance.

Za tiste, ki jih zanima, kje dobiti ta patch. UXTheme Multi-Patcher

akiva

Pripravnik
21. jul 2007
209
0
16
Deviantart
ThemesXP
CrystalXp
Wincustomize
NeoWin

Za začetek jih imaš dovolj. Drugače browsaj v Googlo za Visual Styles. Kako se dela z temami imaš opisano. Končnica mora biti *.msstyle, verjetno pa mi ni treba govorit, da vsako temo, ki si jo boš potegnil z neta, prečekiraj z antivirusnikom (ponavadi virus zjeba komp, ne pa tem, kot mislijo nekateri).
bonk.gif