Windows Vista in različne izdaje

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Živjo,

verjamem da vas že kar nekaj uporablja Visto. Imam šanso free dobit Visto Buisness in me zanima, če je vredno jo nameščat ali rajši "kupit" katero drugo različico? Za domačo uporabo, bo dana na laptopa...

Malo gledam tukaj primerjavo, pa me zanima, recimo če gledam proti Home Premium...
-> mediacenter: praktična uporabnost? A must have ali pa se da brez...
-> igrice, se jih da kje dobit ekstra, ali je to ekskluzivno v ostalih dveh izdajah?
-> moviemaker, če je na isto foro kot v xp... thanx, but no thanx...
-> še kaj sem falil?

lp
Peter

majoneza

Pripravnik
8. jan 2008
312
6
18
Bussiness verzija če čist ok za laptop za osebno uporabo (včasih še preveč).
Media center ga nisem nikoli uporabljal, se za definitvno brez tega živet, ker je veliko boljših (bolj uporabnih) programov na voljo.
Igrice nimam pojma ker jih nikoli ne rabim.
Movie maker je pa itak neuporaben tudi v XP za kakšno resno delo, tako da tudi tukaj pride konkurenca...

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Igrice ne gre dobiti extra, če pa je mogoče, pa mi naj prosim pošlje sporočilo, bi tudi sam rabil.

Media center je meni brez veze:
-TV(seveda, če imaš TV kartico) ne gre gledati oz. je težko(ali pa nemogoče?Jaz ne znam ali pa ne gre nastaviti?) nastavljati, ker je mediacenter baziran na auto setup, ki v sloveniji ne deluje
-Za slike lahko naložiš 20x boljši program(Infarview, ACDSee, še celo fotogalerija windows je boljša)
-Filmi: mislim, da ne rabim izgubljati besed, brez podnapisov ipd. Better to use, VLC, GOM, K-lite codec pack
-Glasba: Raje uporabi winamp, je boljši!

Nazadnje urejeno:

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Torej so samo še igrice vprašanje...
pa kaj so mislili, k so nardili buisness verzijo brez igric... so delodajalci lobirali microsoft
hysterical-1.gif