Windows update se ne nalozijo... Popi****

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Na listi imam updejte ze od prejsnjega meseca, pa tudi od tega.. In se hudica nocejo instalirati. Racunalnik se resetira, nekaj nalaga, potem pa javi, da posodobitev ni bilo mozno namestiti, naredi se en reset in to je to...
Ima kdo podobno tezavo?

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Tole so updejti...

http://shrani.si/f/Q/jx/rhd7D5M/a1.jpg
1579740-a1.jpg

Priponke

• 1579740-a1.jpg
    1579740-a1.jpg
    100,9 KB · Ogledi: 158
Nazadnje urejeno:

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.286
196
63
Ej, imam isti problem (Windows 7 Professional). Za popi***, res.
Kaj vse sem poskusil:
- naredil rollback s system restore na točko pred updejti, pa so se še kar nalagali
- uporabil omenjeno orodje za popravljanje Windows Update - ta sicer nekaj popravi, pri naslednjem zagonu je OK, pri naslednjem spet nalaga
- ročno pobrisal Windows Update fajle, pa se kar samodejno začnejo spet nalagat.
Gre pa takole: ob ustavljanju sistema jih naloži brez težav, potem pa nadaljuje ob ponovnem zagonu. Tam pride do 15%, reče, da namestitev posodobitev ni uspela, naredi rollback, se resetira in štarta brez posodobitev. Ob naslednjem ustavljanju jih spet nalaga...

Res, da nisem tega še nikoli naredil, ampak počasi razmišljam o tem, da pokličem neko M$ podporo, ker se mi čisto enostavno ne da več j***t s tem.
uf-1.gif

gr69

Guru
15. dec 2009
11.645
2.692
113
še v SLO - ampak komaj
Poskušajte "enega po enega" inštalirati - je meni pred časom podobno nagajalo (sicer ne tile updati), ko sem pa šel enega po enega je pa zlaufalo. Mali mehki pač.
crazy1.gif

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.286
196
63
Evo, rešeno. Sem šel po dolgi poti, ampak je bila uspešna:
- Najprej sem Windows Update nastavil na ročno (prej je bil avtomatsko, zato je sam od sebe ponavljal postopek).
- Vsi updejti so imeli update error code 80071A90, zato sem namestil tale FixIt popravek.
- Potem sem po navodilih iz Microsoft foruma najprej ročno namestil popravek KB2732487, sledil je ponovni zagon.
- Vse ostale sem potem namestil po kosih (po enega, dva ali tri skupaj), vse je šlo skoz brez težav. Morda bi šli tudi vsi ostali skupaj v kosu, samo nisem niti poskusil.
Je pa šlo cca. pol ure in enih 7 ponovnih zagonov...
zmaga.gif

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.286
196
63
Eh, en začetnik na M$ju je verjetno pacal skupaj updejte, boljše razlage nimam. Računam na to, da bodo naslednji paketi updejtov šli skoz tako, kot morajo.
Ne predstavljam si, kako take težave rešujejo uporabniki, ki imajo o računalnikih in vsej povezani krami veliko manj pojma. Mora biti kar zanimivo...
crazy1.gif

laser

Pripravnik
9. okt 2007
442
3
18
Mene pa zaj... na windowsu 7 ali premium,ali pa home edition in to je original da ne bo kdo kaj natolceval v tej smeri,varnostni popravek za IE9. Približno je blo dano ven pred 2 mesecem sem vedel številko popravka sedaj se ga ne spomnim in ko mi je to naložilo se IE9 32bitni ne odziva več preprosto ga zablokira. Dočim pa 64bitni dela normalno. Nevem kaj so to pacali. Tud ko se je samo updejtalo na home editiom pred 4-mi dnevi je blo isto. Tako da sem moral IE odstraniti in ponovno naložit vse updejte kar se pa tiče tega IE pa jih blokiram. Ker pa sem okol tega bolj picajzlast mi morata delati oba,če sta že integrirana v windowsu. Se mi pa jih ne da telefonsko mrcvarit na microsofftu o tem
Čudna so pota Billa Gatesa.

Nazadnje urejeno: