Windows Mobile 6.5.3 ali 6.5.5 Pro

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Kako je kaj s tem, so sploh kakšne nadgradnje na voljo še .Ali so opustili ta program pa se ukvarjajo s WP 7 ? Rad bi si kupil garmin asus m10 ki ima gor windows mobile 6.5.3 pro , pa ne vem s njimi upravljati . Imel sem v roki zadevo od prijatelja samo v pogled ,malo sem se igral .Meni osebno huda zadeva . Bi pa imel 2 v 1 .GSM + GPS . Hvala .

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
WM 6.5 je opuščen, uradno. Še vedno pa bodo custom rom od nekaterih uporabnikov omenjenega telefoa. Se pa morš zavedat, da sigurno bo/je zeeloooo malo uporabnikov omenjenega gadgeta. Prevreveri, kak je z neuradno podporo ( xda developers), če pa nisi zahtevn , pa bo že skoraj out of the box( pomeni, da ga vzameš iz škatle in začneš uporabljat) OK. Jaz bi na tvojem mestu raje vzel kaj aktualnega (android/iOS) , ki pravtako obvladata GPS navigiranje. Garmin pa tut ni več tak hud proti ostalim navigacijam na našem področju, kot je bil 3 ali več let nazaj.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
to je ravno tak kot da greš danes kupit novo nokio n95, pred tem pa si bil ponosn lastnik 6310i in se ti zdi zadeva zelo huda
aplauz.gif

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Symbian je lahek zame ni problema , To je pa WM 6.5.3 pro ki nimam pojma .Kaj če se sesuje pa za nalagat dodatne programe pa take fore . Sem prebral full forumov od tega .