Windows Live ID authentication:Invalid response

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.978
40
48
En kup zadetkov je vrgel ven Google, ko sem iskal to sporocilo o napaki, ampak nic uporabnega. Torej: Imam Pidgin 2.6.4 (trenutno zadnji), ki pa se od tega tedna "magicno" noce vec priklopiti na MSN Messenger account - javi napako "Windows Live ID authentication:Invalid response". Na vse ostale IM accounte gre brez problema.
Pred kakim tednom je se delal, vmes pa sem preko MSN spletne strani zamenjal geslo (in tudi vnesel novo geslo v Pidgina... veckrat poskusil, se vedno ista napaka).
Ima se kdo tak problem? Kaksna resitev (razen cakanja na naslednjo verzijo Pidgina)? (In ne - ne mislim uporabljati privzetega MSN klienta).

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
Je mogoče kaj podobnosti v zvezi s poteklim računom v winxp, ki se je dogodil ob koncu leta? Ne vem, samo ugibam, ker ima Microsoft prste vmes
smile-1.gif

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.978
40
48
Dvomim, ker so bili posti na to temo na netu ze izpred kakega leta, potem je bilo spet popravljeno v naslednji verziji Pidgina, in podobno. Mozno, da M$ blokira "alternativne kliente", slednji pa se iz verzije v verzijo spet apgrejdajo...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Meni v2.6.3 lepo deluje ves čas. Tudi prav zdaj.

Hmm, zdaj sem opazil, da nimam zadnje verzija, pa niti ne vem po tvojem sporočilu, ali naj sploh updatam..
wink-1.gif

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.978
40
48
2.6.4. sem imel ze pred Novim letom in je delovalo OK. A si kdaj za MSN uporabljal kaksnega drugega klienta ali pa se v Live/MSN account prijavil preko njihove spletne strani? Mozno, da je pri meni tudi to kaj vplivalo, ker sem se par dni nazaj prvic prijavil preko spletne strani... :/

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Na drugem PC z Pidgin 2.6.4* tudi deluje.

Probaj v Account Settings / Advanced opcije spremenit (vklopi/izklopi HTTP al kar je pač tam)

* - na WinXP, tako kot v2.6.3 tudi.

Nazadnje urejeno:

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.978
40
48
Prej mi je magicno zacelo spet delovati. Pred tem pa nisem pocel nic drugega kot se (ponovno) prijavil na live.com in malo pregledoval, kaj ponuja.
smile-1.gif
) Nicesar spreminjal. :S