Windows 8 DSP

lithium

Pripravnik
18. avg 2007
590
10
18
Kje do najcenejših Windows 8 DSP? Legalnih!
smile-1.gif

Tile so sicer nemški, ampak to verjetno ni problem (language pack...)

http://www.peluga.at/index.php?action=78&ARANUMMER=20610

Če ve kdo, kje jih dobiti še ceneje, pa bi bilo super
wink-1.gif

Thanks!

Nazadnje urejeno:

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
@all: again: Language pack gre samo na ENG verzijo, pa še to nisem prepričan če ne samo na Enterprise različico.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Koda:
Language       Native name       Base language required
 English           English            Any language
 Slovenian       slovenski             Any language

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Res je, moj fail.
Ampak vseeno, kako lahko proda nekdo DSP/OEM licenco, če pa je uradno ne moreš prodati brez strojne opreme? Pa je vseeno koliko stane...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.703
9.920
113
40
MB
verjetno res
smile-1.gif
je pa zanimivo da gre zgleda res na vseh verzijah spremenit jezik, bo treba res v .at nabavit ker pri nas jih pod 100 € ni

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Res je, moj fail.
Ampak vseeno, kako lahko proda nekdo DSP/OEM licenco, če pa je uradno ne moreš prodati brez strojne opreme? Pa je vseeno koliko stane...
Še en tvoj fail. To se prodaja že dolgo. (torej tak, brez hardvera)

Nazadnje urejeno:

lithium

Pripravnik
18. avg 2007
590
10
18
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
verjetno res
smile-1.gif
je pa zanimivo da gre zgleda res na vseh verzijah spremenit jezik, bo treba res v .at nabavit ker pri nas jih pod 100 € ni

Yep, točno tako!
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
A je potem kdo kupil to za 70€ ? Na podlagi česa je potem določen prvi sistem? na podlagi matične plošče? Lahko upgradeaš ostale komponente ? A se da kupit v kakšni navadni trgovini npr v Gradcu?

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.286
196
63
Če je to ista verzija, kot se je do konca januarja prodajala pri nas za 30 EUR, potem ne bi smelo biti problema. Brez težav je šla tudi na nelegalne kopije, jaz sem pred namestitvijo celo formatiral disk in z njo naredil clean install.

lithium

Pripravnik
18. avg 2007
590
10
18
Citat:
Uporabnik stop pravi:
A je potem kdo kupil to za 70€ ? Na podlagi česa je potem določen prvi sistem? na podlagi matične plošče? Lahko upgradeaš ostale komponente ? A se da kupit v kakšni navadni trgovini npr v Gradcu?

Bistveno tele verzije je, da ni upgrade, ampak legalna verzija za nov sistem.

Da, sem nabavil v Grazu, Peluga.

Zanimivo, pri instalaciji zahteva še potrditev teh pogojev:
http://personaluselicense.windows.com/en-US/default.aspx

V pogojih je zanimiv tale stavek:
Can I transfer the software to another computer or user? You may transfer the software to another computer that belongs to you.

In to za DSP verzijo!?
confused-1.gif

Pa tudi nastavitev angleščine dela tako kot mora (no na začetku sicer zajodla Wilkommen..., to je pa tudi vse v nemščini)
cool-1.gif

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Bi bilo verjetno bolje, če bi dal v bold ''Upgrade Edition'', ker se tu prej zatakne - vsaj legalno gledano.

Glede na to, da na Windows 8 Pro Upgade Edition - Upgrade from Windows XP, Windows Vista, Windows 7 piše, da je možna nadgradnja z XP, ni panike. Itak gre za nadgradnjo licence, neposredno sistema sploh ne moreš nadgraditi. Seveda me tudi zanima število ljudi, ki bi želeli Windows 8 gnati na HW iz XP ere.

Obenem dobiš lično škatlo
grims-1.gif

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.664
29
48
58
Horjul
Živ!
Jast se bi kar tukaj ustavil. Na Win8 imam predvajalnike PowerDVD in Windows media player. Pri prvem ne morem pri DVD-ju izbrati podnapise, Win.med.player mi pa sploh noče predvajati. Mi lahko svetujete kateri predvajalnik za Win8 zaDVD.je?
Se vnaprej zahvaljjem.