Windows 7 SP1 je tu

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.480
449
83
Tema ne bo namenjena temu, ker kaj si češ izmenjat? Windows update, klik, klik, Install, OK, <čakanje>, restart.

Izmenjujemo si lahko edino dogodivščene med <čakanjem>: nekdo bo gledal film, drugi downloadal nagice, tretji kuhal kavo, četrti šel na čik, peti klofal po alterju...

erikson

Guru
25. avg 2007
22.743
6.512
113
V mislih sem imel klasične težave ob novih verzijah: ne dela več to in ono, težave ob namestitvi, to je novo in bolje, ...

I

Izbrisan uporabnik #488

Sem dal gor in dela vse ok
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Po inštalaciji se lahko "nesnaga" očisti.

Ukaz za cmd je

dism /online /cleanup-image /spsuperseded

zakon

Guru
16. maj 2008
8.823
849
113
toti Maribor
Imam orig. Win7, vendar mi po namestitvi SP1 v spodnjem desnem kotu pi[e poizkusna razlicica, klub temu, da pod lastnosmi je aktiviran.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.515
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ocitno nimas licencne verzije... ali pa si kaj "cackal" po sistemu (recimo nalagal SLO jezik na verzije, ki tega privzeto ne omogocajo,...). Ce pa imas licencno verzijo pa poklici na M$ support >> http://www.microsoft.com/slovenija/mscenter/podpora.mspx

Vsak delovnik od ponedeljka do petka, od 8.00 do 20.00 ure, na telefonski številki 01 585 34 49 ali na elektronskem naslovu sihelp@microsoft.com.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.823
849
113
toti Maribor
Sem poklical pa sami ne vedo kje je problem. Kako, da nimam licenčne verzije, seveda jo imam. Težava je nastala, po nadgradnji SP1. Popoldan bom še probal deinštalirat SP1, potem pa bom videl.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.515
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ali si namescal kaksne "hacke", dodatke ali kaj podobnega... Za SLO jezik (recimo na Windows Home ali PRO, ki tega ne omogoacjo naknadno ... to menda omogoca samo ultimate verzija) se spomnim, da so pisali, da so se zaceli problemi s tem, da je Windows zacel javljati, da ni original ... ceprav so sami Windowsi bili licencni ...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.515
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Kaj pa pred SP1? Mogoce SP1 vsebuje kaj takega, da je to sele sedaj povzrocilo tvoj problem ... Marsikdaj vse deluje OK (tudi razne nelicencne variante) do trenutka, ko se nalozi kaksen popravek ...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.515
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Saj to si ze napisal
rolleyes-1.gif
...

Vprasal sem, ce si PO PRVI NAMESTITVI WINDOWS 7 in PRED NAMESTITVIJO SP1 nalagal kaksne Windows dodatke iz torrentov (skrekane, nelegalne, nelicence,...)? Nevem, kako naj se drugace napisem... Preberi, kaj sem prej napsial
smirk-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.515
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Si imel prej namesceno beta verzijo SP1?

http://www.neowin.net/forum/topic/919710-win7-sp1-puts-back-the-evaluation-copy-watermark/

The watermark is applied by Microsoft for any pre-release OS or pre-release service packs. You're not getting anything that we haven't had since the XP beta testing days. Pre-RTW service packs will place this watermark on your desktop. This does not change your licensing status, as you still have a fully activated copy. Now, I didn't read through the whole EULA, but it wouldn't surprise me if this service pack had a timebomb in it too, so you'll want to upgrade to the final version when it comes out. This is the price of being on the bleeding edge.

After you install SP1 Beta, your desktop may display the following text:
Evaluation copy

This text does not mean that your system is no longer "Genuine." This text indicates only that you installed a test version of software that is time limited.

The "Evaluation copy" text may also be displayed on the second startup after you install the service pack. The "Evaluation Copy" text may be displayed on first startup after you uninstall the service pack. However, this text will not appear after the next startup.

I

Izbrisan uporabnik #488

Zadeva mi deluje normalno, edino malo smešno mi je bilo, ker sem dal zahec potem windows update, da je še "našlo" dva padalca...
smile-1.gif