Windows 7 pro nov jezik

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Ok, dobil sem mašino z original win 7 pro verzija. Hec je, da so nemški. Imam nalepko na škatli. Kako spremenit to v angleščino ali slovenščino, legalno? Nemščina mi ni močan faktor, ampak update mi ne ponudi ničesar. Pod regijami in jeziki nimam opcije namestitve novega jezika. Samo jezik za tipkovnico in te zadeve lahko spreminjam.

Ko grem na spletno stran od win update, jasno, namestim lahko samo jezike, ki jih pozna samo bog, za ostale pa piše samo ultimate ali enterprise. Torej? Obstaja možnost ali je zadeva samo za omenjeni različici? Je možno iz pro na ultimate?

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
vistalizator, pa mir
smile-1.gif

če nimaš original računa na firmo ti itak ne pomaga dejstvo da maš nalepko...

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Legalne winse bi se moral dat legalno porihtat, če mene kdo vpraša. Razen, če so se nalezli slovenske pameti.

Frenckie

Pripravnik
20. jun 2011
638
3
18
Če imaš legalno PRO licenco velja samo za to licenco in jo lahko posloveniš - ti je že @guardy svetoval.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Torej ne morem spremenit jezika na easy? Razen, da kupim nove winse?
bonk.gif

Hec je, da gre za mašino, kjer se bo poganjal CAD software in kot berem tale vistalizator nekaterim začenja težit, da winsi niso aktivirani itd.. Ne bi rad čist za***** mašine.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Ok, winse bo treba zamenjat, če želim biti legalen. Osmica je baje za cad sw podprta, tko da pade osmica.

Kaj je zdej s temi navadnimi verzijami pa PRO in DSP? Ker gledam ta DSP in je cenovno dost ok.