Windows 7 in težave s hibernacijo na notebooku

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Ko pritisnem gumb "hibernate" se monitor ugasne in to je vse. Ko premaknem miško se v trenutku pojavi prijavno okno in to je to.
Ima kdo kakšno idejo?

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.553
37
48
45
Citat:
Uporabnik HrabiaMol pravi:
Ko pritisnem gumb "hibernate" se monitor ugasne in to je vse. Ko premaknem miško se v trenutku pojavi prijavno okno in to je to.
Ima kdo kakšno idejo?

Kak starejši leptop? Mogoče morš v Biosu kak power management nastavit.

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Lenovo T500, star 3 mesece. Pregledal sem kompleten BIOS, ampak ne najdem nič sumljivega. Mogoče kak hint?

b_t

Pripravnik
17. okt 2007
310
7
18
Verjetno moraš kakšen driver za power management naložiti.

Pojdi na spletno stran Lenovo in malo poglej.

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Naložil komplet lenovo powermanagement, pa ne dela ne z ne brez. Kolikor sem uspel prebrati na forumih ima kar nekaj uporabnikov težavo s funkcijama sleep in hibernate v win7..

b_t

Pripravnik
17. okt 2007
310
7
18
Citat:
Uporabnik HrabiaMol pravi:
Naložil komplet lenovo powermanagement, pa ne dela ne z ne brez. Kolikor sem uspel prebrati na forumih ima kar nekaj uporabnikov težavo s funkcijama sleep in hibernate v win7..

Poskusi še s kakim "third party" power managementom.
Tudi meni na starem IBM TP tale power management ni deloval. Moj problem je bil sicer, ker brez napajanja ni hotel v "power saving" mode. Naložil sem si RightMark CPU Clock Utility in je zadeva delala. Ni pa nujno, da bo tudi problem s hibernacijo to rešilo.
Drugače pa napiši mail na Lenovo help in jim pojasni svoj problem. Pa veliko potrpljenja in živcev ob tem.

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
za pop***** je tole. Probal posodobit vse živo, nič. third party power management, nič.
Sranje je to, da ni nikjer nobenega loga, ali sporočila o napaki. XPji so imeli to precej bolj profi rešeno, tam ti je računalnik povedal zakaj ne more hibernirati.

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
To pride vpoštev samo takrat, ko opcije "hibernate" nimaš na voljo. Sem pa probal tudi izklopit in vklopit to.