Windows 7 in bluetooth slušalke Sony

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.307
822
113
A je že komu uspel usposobit. Men jih sicer prepozna, ampak mi jih ne doda kot output device, pa sm pod bluetooth napravami obkoržu da so za muziko.

lp

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Jaz sem doktoriral in Win7 BT dongla in slušalk. Vedno vse prepoznalo, samo delalo ni, kriv je bil dongl.

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.307
822
113
pol praviš, da bi mogoče probal zamenjat dongle. ker to mam stacionarni računalnik z bluetooth adapterjem. men se inštalira ok, pod bluetooth devices ga vidim, prav tako označim da je Headset. Problem pa je, da se ne doda med output na sound mixerju.

lp

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Aja, ker jaz niti headset nisem mogel izbrati, enostavno dongl tega ni podpiral, bil je nek data only. Ko sem ga zamenjal in dal pravi SW je delalo. Najdi IVT BlueSoley SW, mogoče bo to rešitev.

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.307
822
113
thx. bom poskusil zvečer pa javim. kot sm reku: jst lahko zberem headset, ampak v mixerju ga pa nimam. mogoče je kej povezan z gonilniki od zvočne. bomo vidl, je reku slepc.

lp

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.307
822
113
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Najdi IVT BlueSoley SW, mogoče bo to rešitev.

tole definitivno je rešitev.
cheer.gif
ko sem se malo bolj poglobil, sem našel izvor. že kot je MadMitch omenil: za različne servise rabiš različne gonilnike. Jst sm sledil navodilo, da za to rabiš gonilnike od Windows Media Center. Sicer mi je delal, samo ne ok. Sedaj sem naložil BlueSoley, ki ima podporo za vse servise preko bluetootha in zadeva špila. Opazil pa sem to, da če npr. poslušam muziko preko Winampa na bluetooth slušalke in apliakcijo zaprem in nato odprem npr. VLC player in gledam film, začne zvok štekati. Potrebno je še ekrat reinicializirati audio servis za bluetoth slušalke preko programa BlueSoley.

MadMitch:
nahrung002.gif