Windows 7 Home Premium v podjetjih

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Razen tega, da nima nekaterih stvari, brez katerih se mi zdi za podjetje omejeno uporabna (domene itd.), ne vidim razloga zakaj ne - placas jo, mnogokrat pride skupaj z racunalnikom (prenosniki), ki naj bi sodil v poslovni razred, nikjer tudi ne vidim zapisane nobene omejitve (primerjava razlicic na M$-ovi strani) ... saj bi bilo absurdno.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Sam tudi nisem nikjer našel informacije da nebi bilo dovoljeno, ampak vseeno vprašam. Za Office drži, da ne sme biti Home & Student?

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Ja. Basic je lahko.
Home Premium ne gre v domeno, če daš sredstvo v skupno rabo pa si omejen na 5 sočasnih povezav maksimalno...

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
To mi ne predstavlja nek problem, ker je računalnikov itak samo 7, tak da 5 sočasnih povezav verjetno nikoli ne bo. Domene pa tudi nimamo, ker zaenkrat router zmore ves LAN/WAN promet.

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
To mi ne predstavlja nek problem, ker je računalnikov itak samo 7, tak da 5 sočasnih povezav verjetno nikoli ne bo. Domene pa tudi nimamo, ker zaenkrat router zmore ves LAN/WAN promet.

Saj domena ni zato, da bo tebi kaj pomagala pri LAN / Wan povezavah. Domena je čisto nekaj drugega zelo uporabnega, vendar za 7 userjev po eni strani niti ne toliko potrebna (novi HW, novi SW itd).

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:
Citat:

Saj domena ni zato, da bo tebi kaj pomagala pri LAN / Wan povezavah. Domena je čisto nekaj drugega zelo uporabnega, vendar za 7 userjev po eni strani niti ne toliko potrebna (novi HW, novi SW itd).

se da kje v Slovenščini prebrat kakšno zanimivo lastnost/prednost/tes kaj Win7 vse omogočajo?

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:
Citat:

Domena sama po sebi ne, server povezan z njo pa ja. In pravim, da serverja ne potrebujemo, da nam router zadošča (WRT54GL spimpan s Tomato firmware), tudi print serverja ne potrebujemo.

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Citat:
Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:
Citat:

Domena sama po sebi ne, server povezan z njo pa ja. In pravim, da serverja ne potrebujemo, da nam router zadošča (WRT54GL spimpan s Tomato firmware), tudi print serverja ne potrebujemo.

Ja, nisva se razumela ...
smile-1.gif