Win 7 tablica

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.563
468
83
Neglede na prošnjo je treba z nečim primerjat, ... omenjene žal ne pozam moja izkušnja pa WIN in tabla ne gre kaj prida.
Pri nas je en MSI Wind al nekaj tacga se kliče z WIN 7. Kter procesor ima več iz glave ne vem. Uporabljajo starši namest TTX za net brat.
Suma sumarum obup v primerjavi z Galaxy TAB 10.1.
Zadeva je počasna, neodzivna - podhranjena. Zaganja se celo večnost... Ravno za penzioniste, ki imajo nekaj časa viška. Za kak Office za kar sem predvideval, da ga bom občasno imel je sicer za silo ampak. A ko si navajen štirijedrnika in SSD ne gre kaj dost pametnega počet z njim. TAB je kot avion v primerjavi z njim - pešcem. Avtonomija 4 ure max. TAB vsaj duplo zdrži ob podobni uporabi.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Kaj pa webOS ali QNX?
evil.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Verjetno misli gonit kakšno za windows specifično programje, da si ga tako zelo želi. Windows 7 tablice so namreč poden od podna.

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Well, do sedaj se je uporabljal Quaduro Quadpad 1, pa je zadeva čisto spodobno služila namenu, edino ekran bi lahko bil svetlejši za delo zunaj. Mene zanima, če ima kdo PRAKTIČNE izkušnje s kako novejšo Windows tablico.

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.563
468
83
OS si imel XP?
ker kot sem rekel kolker z WIN7 melje MSI WIND nima smisla za delovni vsakdan

sad

Guru
24. avg 2007
21.192
9.829
113
Igral sem se z Leonardom.
Zadeva je za preživet (daleč od Ipada) vendar recimo VagCom dela perfektno. In ob tem dobi novo uporabnost, katero obvlada v nulo.
Baterija je držala nekje do 3 ure. Za specifično uporabo go for it, za maile, net, frajerišanje bo pa Ipad pravi.
Pdfje tudi lepo obvlada, wlan pa popolnoma zanič lovi. Ena stena vmes in je padla povezava.

Nazadnje urejeno: