Win 7 - storitve varnostnega sredisca

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
In sicer se mi je kar naenkrat pojavil križec pri zastavici - izklopil se je security center.
Sem imel security essentials. In ga sploh nisem mogel več zagnati. Sem ga zbrisal, naložil AVG - je celo nekega trojanca našel.
Ampak problem še vedno ostaja.
Tudi po win forumih sem gledal - rešitev je zagon security centra v services. In je res, da je na disable. Ampak ko ga zaženem, je minutko OK, potem pa spet avtomatsko izklopi.
Matr, sem pregledal že vse, ampak ne najdem neke rešitve.
Je že kdo imel ta problem?

Edit - ravnokar opazil še nekaj - in sicer ko v IE odpreš nov tab ti ponavadi prikaže par zadnjih strani (take velike ikone), sedaj pa imam samo blank page.

Edit 2: recimo, ko sem v google vpisal besede za rešitev tega problema in mi je vrglo ven prvo povezavo na microsoft - sem odprl v novem tabu in me je vrglo na eno xy stran. Šele po tretjem poskusu me je peljalo na microsoftovo. Se pravi imam nekega trojanca al nekaj madona. Samo ne vem, kako se losat zadeve...

Nazadnje urejeno:

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Bom poizkusil.
Madona, zdaj mi tudi za iskanje spybota meče na ene zmenkarije itd. Pa nikoli nisem na računalniku nekih p....zdarij odpiral, ker je striktno za trgovino namenjen(za blagajno laufat itd)

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
sem nalepil prt scr kar v word.

Priponke

• 1494991-Neimenovano1.rar
    716,2 KB · Ogledi: 127

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Je kar nekaj povezav odprtih , kolk je razvideno od tega screena . Prvo se loti tistega iz safe moda , pol bomo pa naprej .

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
OK, hvala lepa, bom skočil na kosilo, pa bom potem še iz safe moda poizkusil. Kar nekaj časa porabi, da se prebije skozi vse.

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Spybot je našel ene 3 napakice. 2 izmed teh sta bili tudi v registrih - disable win sec center.
Zdaj znakca pri zastavici ni več - proces sec center se odvija avtomatsko in ni na disable.

Še vedno pa mi hoče odpret neko drugo stran v novem tabu. Prej sem v google napisal "alter" in odprl v novem tabu. In spet nek redirect nardi. Če probam večkrat, pa pride na alter...Se pravi je še vedno nek drek notri...

Nov prt scr.

Priponke

• 1495115-prtsrc2.rar
    123,9 KB · Ogledi: 106

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
- safe mode
- pregled virusov: Stinger, MBAM (tu rabiš internet da nove definicije naloži) , CureIT, itd...

Vse omenjeno sveže downloadat (lahko na drugem PC).

Dodatno še lahko tele probaš (večina rabi internetno povezavo):
- HouseCall
- http://www.eset.com/us/online-scanner/

Večina skenira tam 5 minut, tako da ni sile. Več glav več ve...

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Bom poizkusil še to. Hvala za info.
Ravnokar pa sem skeniral z malewarebytes-om in ni našel nič...

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Zaenkrat najbolj prepričljiv program - Trojan Remover. Mi je našel in popravil zadevo. Je pa 30 dnevni free trial polne verzije, če bo kdo downloadal.

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Ja, sem si kar oddahnil. Mi pa najeda, ker enostavno ne vem, s čim je to prišlo noter...
No, sedaj čudežno delajo tudi tiste ikone v IE, ko odpreš prazen tab in ti prikaže večkrat obiskane strani.
Skratka vse deluje. Trojan remover je našel in porihtal zadevo. Edini od teh antimaleware programov
smile-1.gif