Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Odvisno na katere si navajen . Načeloma ima 2007 kar nekaj prednosti (recimo velikost datotek je pri Excelu bistveno manjša omejitev), je pa res specifičen vmesnik.
Vendar glede na to, da imaš odpor do 2007 zato, ker "niso bili glih najboljši...", mislim, da ti bi bilo vseeno, ker office očitno uporabljaš za bolj enostavne primere. Po mojih izkušnjah, se laže naučiš 2007, težko se pa je iz starega priučiti na 2007.
2007ka ima pač nekoliko drugačen uporabniški vmesnik. Za nekatere boljši, za druge slabši. Sam Office paket pa je zagotovo boljši.
Je pa res, da je zelo blizu tudi Office 2010 (trenutno je beta), ki je precej podoben 2007ki. Torej ti sam predlagam, da se počasi priučiš novemu izgledu
Ja - pravzaprav sem hotel predlagati kar 2010. Podobno kot pri Windowsih 7, tudi sedaj pred izidom prave verzije opažam, da veliko ljudi uporablja beto verzijo. In odzivi so kar pozitivni. Jaz sem 2010 preveril le osnove. Zaenkrat je vtis dober.
no, že 2007 mi ni všeč. ne vem zakaj silijo neke nove vmestnike, če je večina uprorabnikov navajena na 2003. Kako nej se ena mama tmle na občini navadi na 2007, če ji že 2003 delal probleme???
ok, nej bojo novi vmesniki, za tiste, k to želijo!
Je bil kar preskok iz vmesnikka na 03 k 07. Se spomnim, da sem se takrat zelo lovil in klel, ko sem iskal kaj. No pa sem se navadil toliko, da sem zadnjič klel na 2003 verzijo, ko sem kolegu pomagal na računalniku.
Citat: Uporabnik msenjur pravi:
no, že 2007 mi ni všeč. ne vem zakaj silijo neke nove vmestnike, če je večina uprorabnikov navajena na 2003. Kako nej se ena mama tmle na občini navadi na 2007, če ji že 2003 delal probleme???
ok, nej bojo novi vmesniki, za tiste, k to želijo!
ja sej vem. sam men majo tud recimo xp boljši vmesnik kot pa vista in 7. in ne vem, zakaj ni možno, da bi uporabljal starejši vmesnik, če ga lahko. Sej "škoduješ" itak samo sebi.
pri novih sej je treba pa vse še enkrat učit pa ne vem kaj še...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.