win 7 in kamera

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Pozdravljeni

Včeraj sem hotel nekaj slikat kar s kamero od prenosnega...in glej ga hudiča ,nisem našel kako. Pri XP-jih sem samo kliknil moj računalnik je je bila opcija poleg vseh diskov ,cd-jev usb klučkov še prikazana kamera in ko sem jo kliknil sem lahko slikal z njo.
Pa pri tah win7 pa tega ne najdem.
A mi lshko kdo prosim pove kje to najdem.

Hvala

Wild

Pripravnik
5. okt 2011
203
0
16
Živjo

Verjetno si imel naložen kakšen program. Probaj se spomniti in ga potem naložiš.
Proizvajalci prenosnikov običajno že zraven dajo ustrezen program za delo z kamero. Če tega ni jih pa lahko na spletu najdeš celo kopico vendar običajno delajo tako da ti slike potem shranijo v tvoje slike. Imaš tudi nekaj nekaj maneverskega prostora v nastavitvah, to je to.
Vsekakor se pa poizkusi spomniti kateri program si uporabljal
smile-1.gif

Lep pozdrav

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
V Win7 tega ni:
- ne kaže ga v My Computer
- "View Scanners and Cameras" ne zazna kamere (čeprav je priklopljen in recimo s Skype deluje)

Program "Paint" ("Slikar") ima opcijo, da naloži sliko iz kamere (ali skenerja): Klikni tisto ikono zraven zavihka "Home" (čisto zgoraj levo, a pod vrstico z nalsovom okna in ikone za snemanje). To ti odpre meni za nalaganje in shranjevanje slike, in tam med Print in Send Email je opcija za zajem slike s kamere (meni sicer ne deluje):
1446495-kamerapaint.png

Priponke

• 1446495-kamerapaint.png
    1446495-kamerapaint.png
    23,8 KB · Ogledi: 116