Draytek Vigor 2926 ima moznost ustvarit do 4 locena brezzicna omrezja…Pozdravljeni,
zanima me, če obstaja router, ki naredi 2 omrežji, vsako s svojim imenom in geslom?
Ali je bolje kupiti 2 routerja in nek delilnik, ki vhodni kabel pripelje na oba?
Hvala!
Žal bi te Dryteke, sem imel, odsvetoval, sicer odlični routerji zelo ne frendly , katastrofa pa varnost, ki jo ponujajo proti dodatnemu plačilu, ta varnost je povsem porazna, kot zanimivost boljši Asusi to zastonj ponujajo ( Tremd Micro) , in so veliko boljši, glede tega, kot plačljivi (120 eur- letno) Dryteki.Draytek Vigor 2926 ima moznost ustvarit do 4 locena brezzicna omrezja…
To je tako blabla, da bolj ne more biti res. Draytek, poleg Mikrotika (pa še kak drug tudi res) edini še poskrbi za svoje stare naprave in krpajo luknje in precej redno izdajajo popravke. Kakšne hujše zadeve dobivajo tudi 10+ let stari modeli. Trendmicro je pa pač AV in to sodi na PC, tu se pa pogovarjamo o low budget segmentu usmerjevalnikov in niti ne firewallov, usmerjevalniki nimajo funkcij firewallov.Žal bi te Dryteke, sem imel, odsvetoval, sicer odlični routerji zelo ne frendly , katastrofa pa varnost, ki jo ponujajo proti dodatnemu plačilu, ta varnost je povsem porazna, kot zanimivost boljši Asusi to zastonj ponujajo ( Tremd Micro) , in so veliko boljši, glede tega, kot plačljivi (120 eur- letno) Dryteki.
Sem bil presenečen, ko so nam v firmi delali varnostni pregled in mi študije pokazali, kake 4 leta nazaj in smo takrat potem razprodali vse Dryteke.