To bi mi čisto zadostovalo. Rabim za enega uporabnika. Samo nisem zasledil, da bi to kje pri nas prodajali.Citat:
Uporabnik bste pravi:
Ce ti je 3G in 5 hkratnih userjev dovolj, potem tole: http://www.engadget.com/products/huawei/e585/
Preverjeno deluje BP na HR, IT, AUT, FR, DE, dalj ga nisem odnesel.
Citat:
Na licitacijo dajem 3G WiFi Router Modem Option GlobeSurfer III
*vgrajen 3G Modem z MCC anteno
*wireless Internet connectivity: download do 14.4 Mbps, upload do 5.76 Mbps
*Quad band 3G (850/900/1900/2100 Mhz)
*Brezžična podpora 802.11b/g
*SIM/USIM Slot, RJ11 vrata za FXS za VoIP
*Varnostni ključi WEP/WPA/WPA2
*Funkcije AP, VPN, WMM, VS, DMZ
*PPPoE, DHCP client, Static IP, PPTP, L2TP
Začetna cena je 45€, viša se po 5€, Licitacija traja do 31.05.2014 do 22:00 ure.
Citat:
Uporabnik roblek007 pravi:
Točno to bi rad. Ker je majhna verjetnost, sem tukaj vprašal, kjer ste sami guruji.
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Citat:
Uporabnik roblek007 pravi:
Točno to bi rad. Ker je majhna verjetnost, sem tukaj vprašal, kjer ste sami guruji.
4G sploh nima smisla imeti na G WIFI standardu, saj je LTE 100mbps, G WIFI standard pa tam ~25mbps (best case scenario).
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Ja, ampak ti itak rabiš konfiguracijo v stilu: router z USB in 3/4G modem podporo + ustrezni USB 3/4G modem. Jaz ne vidim potrebe da bi gor še en router obešal, samo za to ker ti je pač všeč (čeprav je star ~10 let in ga je že pred 5 leti povozil čas).
Telefon imam Nokia Symbian. Namestil sem že program Joiku spot, vendar tablice ne morem povezati, ker ne zazna telefona. Druge naprave ga najdejo. Tablica je Prestigio.Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Kaj pa če kar uporabiš Dostopno točko preko Android .... telefona