what do i do?

majana

Pripravnik
25. maj 2008
162
0
16
mam se ~10 izpitov, statusa pa ne vec. naj se redno zaplsim in delam zraven izpite ali zrihtam status nekje in pac delam in delam zraven izpite?
uf-1.gif

je mozno, da bodo v sluzbi zahtevali potrdilo o opr. izpitih? bi me bilo malo sram ga dostavit.
crazy1.gif

statistika izpitov pa letos
uf-1.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Ne vidim razloga, zakaj bi v službi zahtevali potrdilo o opravljenih izpitih.
Če nimaš diplome, imaš uradno srednješolsko izobrazbo, torej jih bolj zanima maturitetno spričevalo kot opravljeni izpiti.

Kako boš pa glede statusa pa se moraš sam odločit. Lahko pavziraš in opravljaš vmes izpite (potem se moraš redno zaposliti), lahko pa se vpišeš na en XY faks (kar zna bit problem v tem času - prepozno.press) in potem delaš prek študentskega servisa.

Ponavljati pa ne moreš več ?

majana

Pripravnik
25. maj 2008
162
0
16
zdaj sem itak ze abs, podaljsat ga ne morem. znali bi v kaksni vecji firmi zahtevat, sploh ker pri 25 nisem se dipl
uf-1.gif

mogoce bi ga zahteval, ker bi jaz delal isto, kot se izobrazujem,.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Podjetjem v bistvu paše da nimaš diplome, ker si pač cenejša delovna sila (sploh pa ti diploma ne prinese zagotovila da dejansko znaš to delati). Tako da če stvar obvladaš, te nimajo kaj spraševati o izpitih
tongue-1.gif

Sploh ne vem če katero podjetje to prakticira, razen če ti seveda oni plačujejo študij...