wd mycloud - sony bravia

colos

Pripravnik
12. jan 2008
494
6
18
Pozdravljeni!

A zna kdo tole usposobit da bi delal media player. Wd ga zazna, prav tako Bravia. Ko pa izberem media player ga pa ni med naštetimi. V čem bi lahko bila težava. Firmware na Bravii in WD ju je zadnji.

lp

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.549
36
48
44
Media player na Sony tv? Men to dela, imam my cloud mirror in isto sony bravia. Je pa res, da moraš na my cloud-u nastavit media serverna on, oz. si inštaliraj gor plex server. Bravia ne vidi SMB share-ov.

colos

Pripravnik
12. jan 2008
494
6
18
media server imam na on (saj pravim da mi ga bravia zazna in prav tako mycloud zazna bravio kot media player). xbmc mi na bravii dela bp. Plex server pa ne vem če se da instalirat - nimam zavihka aplikacije. Nisem pa še probal če gre preko browserja.

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.549
36
48
44
ne razumem kaj oz. kje imaš problem. ko greš preko bravie pod movies in izberež media player , kaj potem? Se nič ne zgodi, nič ne vidiš, ali kaj tretjega?

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.549
36
48
44
Hm, si preskrolal tam horizontalno da ni kje skrit? Restart MC si že poskusil? Zdej ne vem, poglej še v nastavitvah od twonky-ja, če je kje kaka opcija, da se vklopi DLNA server.

colos

Pripravnik
12. jan 2008
494
6
18
sem probal horizontalno in vertikalno, restartal MC, restartal TV. DLNA je vklopljen (na telefonu dela). A mogoče veš kako se pobriše media serverje na TVju (na seznamu so aktivni in neaktivni - neaktivnih bi se rad rešil).

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.549
36
48
44
Ja tam pod nastavitvami domačega omrežja imaš eno opcijo glede serverjev, tam jih nastaviš da niso vidni.

colos

Pripravnik
12. jan 2008
494
6
18
hvala. Tole zadnje je pomagalo. Nastavljeno je bilo, da ni viden. Zdaj pa me mučijo še podnapisi. A se to sploh da. LAhko jih zapečem, ampak to ni to kar bi rad.

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.549
36
48
44
Podnapisi zaenkrat preko DLNA servisa, no go. Oz. če ti rata, tudi mene zanima. Pri my cloud mirror imaš opcija da inštaliraš plex server, tukaj lahko s posebno plex aplikacijo na računalniku, gledaš film s podnapisi b.p.

Kar tako direkt pa mislim da žal ne gre. Probaš lahko edino da direktno priklopiš na TV en disk, samo v tem primeru najbrž ne bo to mc.