WD live

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Pozna kdo rešitev, kako zapeči podnapise z travnika v film, da bi jih WD live prebral?Namreč, na računalniku ni problem, ko pa ji prenesem skupaj z filmom na WD live, jih ta enostavno ne najde ali ne prebere.Imajo prave končnice npr. "srt".
Hvala za odgovore.
sprasujem se.gif

Alioth

Pripravnik
8. avg 2007
469
7
18
Če jih zapečeš v film, jih vidiš vedno in povsod in se jih ne moreš znebiti, tudi če bi hotel.
Na wd playerju pa delajo podnapisi brez problema. Le v isti mapi kot film morajo biti in z enakim imenom. Saj misliš mkv, avi... in ne dvd?

PS: s/z ti ne gre pravilno! Zamenjaj tipke na tipkovnici

Nazadnje urejeno:

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Ja, seveda sem pogledal v Options, pa napiše no subtitle.Vsi filmi z podnapisi mi normalno delajo, le , če jih moram na travniku pobrat, mi jih ne prepozna.

Alioth

Pripravnik
8. avg 2007
469
7
18
Čudno. V cca. 2 letih, ko uporabljam 3 kose na treh lokacijah, nikoli problema s podnapisi. Vse drugo je pri WD playerju v 3pm, podnapisi pa res delajo. Kakšen format filma ti dela probleme?

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
probaj se enkrat fw nalozit, ce je mozno? zanimivo da imate tezave, meni dela na wd ama VSE, prek usb, mreze, vse super smooth in s podnapisi (ki pa morajo bit enako imenovani). lahko poskusis tudi s kaksnim mkv editorjem in srt zapakiras v mkv. mkv je namrec "kontejner". par minut dela.

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Večina imam mkv.Na kompu imam v VLC playerju.Ko jih z podnapisov.net snamem, jih skopiram v mapo, kjer imam film, potem oba označim in pretočim na zunanji disk, ki je priklopljen na WD predvajalnik preko UTP kabla.Res ne vem, zakaj ne prepozna travniških podnapisov, vgrajene v filmu pa ni problema.

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Hvaaaaala za odgovore, mkv in srt nista imela popolno enaka imena.Sedaj dela.Lep večer vsem sodelujočim.