Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
zdravo, imam tezavo z racunalnikom, namrec postavi se mi samo zacetek torej screen za maderboard naprej pa me ne spusti, ne uspe mi ga zagnati niti v safe, vse tipke so mrtve ima kdo kaksno idejo.
poglejte, odklopljeno imam vse razen monitorja, noben usb vhod ni zaseden niti miska niti tipkovnica pa z bilo kaksno kombinacijo tipk ne pridem dlje kot jer+ razvidno na drugi sliki.
Se pa opravicujem ker sem bil odsoten.
Pa hvala za namige ceprav niso zaenkrat nic resili
Če prideš v BIOS, potem tam izberi opcijo "load setup defults"(ozeroma nekaj podobnega)
Če v BIOS ne prideš, razšraufej kišto, ter na plati poišči reset jumper, ozeroma pri izklopljenem računalniku iz omrežja odstrani baterijo za 10+ sekund.
Sem razsraufo kisto odstranil baterijo ter postavil nazaj po nekaj minutah in glej ga zlomka dela.
Hvala za pomoc.
Ko pa se je postavil nazaj mi je namestil gonilnike za disk A .wtf flopy ne vem od kod mu to. No vazno da dela.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.