Vzglavniki

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Kam iti pogledati za vzglavnike, sploh take, od katerih me ne bo bolela glava
uf-1.gif

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Kam iti pogledati za vzglavnike, sploh take, od katerih me ne bo bolela glava
uf-1.gif

jaz sem v tej trgovini v cityparku našel pravega zase.

p.s. poglej v hali A klet (pod sport 2000), je ena trgovina k ma dost podobne kot ta v city parku.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Kul, bom ta tedn baje še en dan v BTC-ju pa bom šla pogledat. Drgač bomo pa še kšn mesec svoj povštr okol vlačil
grin1.gif

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.262
338
83
Jaz sem v Cityparku vzel, če greš iz Interspar štacune direktno naravnost ven po levi strani slaščičarne, tam ene tretji lokal če se ne motim na desni strani. Umetno polnilo (izgledajo kot končki od ušesnih vatk), taka reč da enostavno ven vzameš titeh puhlice kolikor ti pač sede. Ene 2-3 dni sem jih ven jemal, da sem prišel do prave količine polnila, zdej je pa v redu. Prevroč pa tudi ni. Mislim da 40-45€, tam nekje sem dal.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Točno tu sem gledala, samo ni bilo na zalogi dovolj primerov. Sem ji razložila, kakšnega imam doma in kakšnega potemtakem potrebujem, je takoj vedela kaj hočem in ta pride šele čez približno en mesec.

Brez povštra ne gre, za predolgo spanje pa tudi mene matra glavobol, celo pri mojem povštru, ki sem ga navajenga že ulalala let.

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
jaz mam tega in je fenomenalen.
Ma pa moja enak model ampak se na njem čisto drugače spi, mislim da so pri mojem zajebal eno spodnjo plast (mam 2 vijugaste namesto ene vijugaste in ene ploščate......ampak sem se navadil), tako da me je zjutraj kar težko s postle spravt.

brezlj

Pripravnik
29. jul 2010
46
0
6
www.dominatus.si
Svašta, poglejte tole modularni vzglavniki pri katerih lahko ves čas neki spreminjaš, pa dodajaš pa odvzemaš module. To pomen, da lahko kar višaš pa nižaš vzglavnik, pa naklon ... u glavnem loh nardiš z njim kar hočeš
13.gif