Jaz zvezo tedensko "ofrišam" z kako malenkostjo, recimo na easy rožica (včasih jo kar sunem pred blokom,
čokoladice nametane v avtu po armaturki, grem jo počakat pred šolo da nerabi na vlak, obiščem na delu az 30 sekund,
kak nor sms (to na 3 dni recimo), najbolj pa itak zažigajo presenečenja v obliki "kopanje za 2 osebi"...
Najlažje pa je imet ušesa in oči na pecljih, sploh v bližini ko je s kolegicami, dobiš miljon idej kaj kupit, jaz to prec zabeležim v opomnik
Sedima na kavici, uleti kolegica s fantom, prisedeta, z njenim fantom si prec pričnema merit tiče kteri ma jaæi mobitel
obtem pa budno prisloškujem njuni konverzaciji, itak se izda da si more kupit tisti flumek za nohteke, pol druga vprasa kater, pol
ga opiše veš taki beli v DMu jih majo, 2,4€ stane,...
Cez dan ali dva oz. ko letiš mimo DMa vstopiš, poveš prodajalki kaj imaš zabeleženo, daš ubogih 2,4€
presenetiš jo pa bolj kot da če bi ji kupil zlato zapestnico... Easy ko pasulj.
največja zmagovalka med temi presenečenji pa je tako jo imenujem "hiter kupec";
Gledata TV/chillata/sta doma vglavnem, pa ona reče; "joj kak se mi je zdaj zlustalo pivo...
Naredis da ti zazvoni telefon (sms), pa rečeš; "Samo pred blok skočim, sodelavec mi je pripeljal filme";
brzaka v avto in gasa v trgovino (kar petrol), kupiš jeben pir in brzaka nazaj, vzameš kozarec ki si ga prej
sunil, in pozvoniš na vratih z kozarcem piva; "Ste vi naročili pivo?"
Zmagovalka.