VW Golf 1,9tdi

pikovit

Pripravnik
3. feb 2008
402
2
16
53
kamnik
Včeraj se mi je po vožnji z Golfom prižgala lučka za ABS in ko sem ugasnil avto ni hotel več vžgati-tudi verglal ni.Ko sem ga priklopil na kable je takoj vžgal in potem sem se normalno peljal domov.Danes pa spet ne vžge...Akomulator je star manj kot eno leto in do včeraj ni bilo nobenega problema.Ali je kdo že imel tako težavo oziroma ali bi kdo lahko vedel kaj bi to lahko bilo?
P.S.altenator naj bi bil v redu. Že vnaprej vsem hvala.
uf-1.gif

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Ja nekaj z stromom, lahko je bilokaj. Verjetno je akomulator prazen. Kako pa ves da je altenator dober?

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
ko ne vžge...si šel pogledat luči (kratke, dolge) te svetijo povsem normalno ali sploh kaj svetijo?

tako ti bo jasno ali je hin akumulator...glede na starost le tega bi se prej sklepalo da naj bi bil OK pa da ga ne fila.

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
[censored] ga, regler je najvec 20 eur, verjetno so samo scetke ki se dajo posebej menjat pa stanejo 2-3 eur. Ce nimas dveh levih rok imas najvec pol ure dela...

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik pikovit pravi:
Ne.Avtoelektrika Cvirn,Podgorje pri Kamniku...

Pravim "majstrom" si peljal, ni kaj....sem bil samo enkrat tam...pa nikoli več. TA stari Cviren je še imel dve roki, ta mlad pa....brez besed.

pikovit

Pripravnik
3. feb 2008
402
2
16
53
kamnik
Jaz sem drugače zadovoljen s storitvijo.Pripeljal avto,čez dve uri popravljen-na cene za avtoelektriko se pa žal ne spoznam-pa še prav daleč se nisem mogel peljati...
evil.gif