Vulkanizer danes?

guardy

Guru
3. avg 2007
8.519
1.111
113
Obišči stran
Sreča pa taka, kot jo mam je ta, da sem včeraj oz danes ponoči dobil šravf v gumo. Problem je, ker avto ta vikend potrebujem, da pa bi se vozil z 3mi zimskimi pa eno letno, mi pa nekak ne potegne.

Torej, ali kdo ve, če je kak urgentni vulkanizer med prazniki? AMZS ima samo pomoč na terenu. Verjetno sem pa do ponedeljka res "odrezan od ceste".

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
po moje najlažje, da se razgledaš za kakim lokalcem, ki ima delavnico "v hiši" ...
Ima pa vulkanizerja OMV na celovški v Lj, vprašanje je le, kdaj dela. Jutri ali v soboto bi moral kakega najti, če pa najdeš enega "domačega", pa itak malo pozvoniš pa vprašaš ...

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.651
4.379
113
kaj AMZS ne dela ??? No če ne danes bodo pa vsaj jutri. No po eni strani si še srečneš, kaj naj jaz porečem ob kitu za flikanje gum???

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
tako kot ti je napisal SJTV1, kakšnega domačega najdet. Najlažje bi ti bilo morda tako, da če je kakšen tvoj kolega prijatelj s kom. Pa skor da bi morda imel več sreče jutr, kot danes.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
AMZS kukr vem dela skos, edino če je ravno skocil na intervencijo,takrat ga ni tam.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.519
1.111
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
AMZS kukr vem dela skos, edino če je ravno skocil na intervencijo,takrat ga ni tam.

Na AMZS so mi rekl, da imajo samo pomoč na cesti. Da pa bi kar tko prišel do njih pa zaflikal gumo pa ne gre.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
Cudno.

Tam za bezigradom vem da sem šel se sam kaksne 2-3 leta nazaj in so delali. Me pa cudi da bi to spremenili...sicer pa ce lahko na terenu da injekcijo v gumo...potem je OK.
Imas pa tudi DIY kit-e.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
So pa tudi beboti. Kaj bi jih stalo, če bi AMZS imel v svojih centrih tudi dežurnega mehanika, ki bi zmogel zamenjat še kakšno gumo? Pa naj računa magari 50% več za storitev med prazniki. Itak tja ne bodo hodili tisti, ki lahko počakajo.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.519
1.111
113
Obišči stran
Dobra je tudi ta, da jutri delajo, ampak šele od 7AM, js sm pa takrat že na poti na Dunaj. Tako da očitno do ponedeljka tole ne bom rešu :/

Razen če imajo v kakem shopping centru vulkanizerja, ki dela v nedeljo?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
Jutr mas odprto na znani lokaciji,ampak žal sele ob 8h
smile-1.gif

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
So pa tudi beboti. Kaj bi jih stalo, če bi AMZS imel v svojih centrih tudi dežurnega mehanika, ki bi zmogel zamenjat še kakšno gumo? Pa naj računa magari 50% več za storitev med prazniki. Itak tja ne bodo hodili tisti, ki lahko počakajo.

AMZS je sploh škoda, da še obstaja. To so navadni lenuhi, ki kradejo denar državi in članom. Primer izpred tedna dni. Pripeljem avto na premontažo gum na nova platišča. Jih lepo vprašam ali lahko to naredijo sedaj ali imajo gužvo. Mi pokaže brez besed naj zapeljem avto v garažo in to storim. Ven iz avta zložim gume in platišča, pa mehanik govori v steno nekaj o "uro in pol bo treba počakat". Ga še enkrat vprašam, če sem prav razumel o uri in pol in me gleda kot tele ter mi reče "ja, uro pa pol, ker sem sam in bom moral delati sam"
stupid-1.gif

Me je razpizdil, sem fuknil gume v avto si odprl garažo in šel drugam. Skratka AMZS je banda totalnih nesposobnežev,ki molzejo denar in čisto nič drugega! Potem pa se sprašujejo zakaj nismo več njihovi člani ....

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.736
109
63
Haha AMZS. Sem imel počeno gumo... v soboto ob 16h.... se zapeljem na AMZS in vprašam če lahko zaflikajo.

Ne, imamo samo dežurno službo, za nujne primere.
WTF? Kako bi mi pa mogla počt guma da bi blo nujno?

Itak me je pol milostno vzel in mi zaračunal 30% več... kar bi lahko storil že v startu brez kompliciranja.

Sej ne rečem, verjamem da so v času normalnega delovnega časa čist okey... sam tale dežurna služba je pa krneki.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
Ma tut v casu normalnega delovnega casa niso OK, men so vse 4 feltne spraskal k so mi premontiral letne gume...pa so bile le 16 ali 17"... menjal jih je pa 2 ure !!!

No,saj je zavarovlanica njihova tudi kasneje plačala to škodo,ampak je trajalo in trajalo.

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.736
109
63
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Kar se tiče AMZSja... men so še najbolš nardil oni optiko na avtu.
Kolegu so pa polomil nosilc stabilizatorja na Imprezi.
No kasneje je prinesel račun in so plačal ampak vseen ni blo brez sitnosti.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.150
11.020
113
kod Džej-Zija
Na AMZSju moraš dobit pravega mojstra za optiko. Meni jo je delal tapravi (en starejši možakar, z velikimi belimi brki), zadevo je zrihtal v nulo. Prej sem bil pri enem drugem, privatniku, ki ni naredil ničesar. En šrauf, tisti ekscenter na zadnjem mostu, se ni dal odtegnit. No, ta na AMZSju ga je matral toliko časa, da je popustil.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Dobra je tudi ta, da jutri delajo, ampak šele od 7AM
Ja, damn ej, kako si upajo ne začet delat že ob 4.00 AM, samo zato, da bo Guardy pač lahko gumo zrihtal.
stupid-1.gif
Ali bi bilo to prepozno in bi morali ob 2.00 AM?

Dej.se.malo.preberi.press